středa 31. prosince 2014

Silvestrovský fotbálek měl letos šmrnc!

Podeváté na umělce za školou, podeváté mezi kamarády, přáteli a známými a podeváté s kvalitními "zahřívadly". Kolik padlo branek, nevím, kolik jsem si dal "panáčků" vím a kolik vítaného svařáčku taky. Zakončí to za chvíli "koleno" v hostinci U Kudličků.
Kolena vůbec hrála v letošním klání důležitou roli, protože kvůli zraněným kolenům nemohli nastoupit dva tradiční gólmani těchto zápasů Laba a Koblih. V zázemí však nemohli chybět a společně s námi dalšími se snažili vytvořit příznivou kulisu dnešního mače.
Dík patří taky těm z protagonistů, kteří připravili hřiště do hratelné podoby. I když je prý letošní zima mírná, zrovna od Štěpána i nám v kraji vína, meruněk a okurek ukazuje, že taky umí zazlobit. Dokonce i ten sníh nejen padl, ale i vydržel. A i když je dnes nádherně slunečno, rtuť teploměru se drží pod nulou.
A k dění na hřišti? Chvíli trvalo, než se sešly kompletní sestavy, ale pak se hrálo jako o život. Své by o tom mohly vyprávět např. kontakty těžších kalibrů (třeba Mistra s Vlastíkem). Gólů taky padalo a pochybuji, že je někdo stíhal počítat. Každopádně bych měl zítra umístit na nástěnku další fotografii, tentokrát s vročením 2014, a společně se všemi příznivci božických silvestrovských fotbálků se těšit na jubilejní 10. ročník 30.12.2015. Těšíte se taky? Tak nezapomeňte za rok přijít.
A koho vidíme na snímku: Stojící zleva - Přerostek (Zdeněk S.), Žap (David Š.), Vlasta F., Dalibor T., Lovec (Evžen E.), Mara Z. a Sláva Š.; uprostřed - Jarek Š., Mara K., Lukáš S. a Martin T.; v podřepu - Max (David Š.), Tonic (Tonda B.), Mistr (Milan Š.), Žilda (Vlasta Ž.) a Josef (Pepa B.); ležící Koblih (Broněk S.) a Laba (Luboš B.). Chybí Míša (Michal T.), asi někam odběhl.
                             (lan)




















                                       




 
                                     











Žádné komentáře:

Okomentovat