neděle 14. prosince 2014

Florbalové okresní kolo

V pátek 5. prosince 2014 jsme s naším týmem vyrazili na okresní kolo turnaje základních škol. Tentokrát se ve Znojmě sešla kategorie III (6.-7. třída). V naší sestavě byli zařazeni však i výrazně mladší hráči.
Sestava: Marek Zeisel, Bohdan Rapčan, Milan Hoff, Štěpán Jandásek, Tereza Holečková, Radek Horáček, Valentýn Zoufalý, Natálie Talášková, Klára Willmannová, Zdeněk Klimeš.
Panteři si ve skupině a v tomto pořadí zahráli se ZŠ nám. Republiky, ZŠ Jaroslavice  a ZŠ Vémyslice.
První utkání bylo celou první půli bez gólu. Ve druhém poločase se ale šťastně prosadil soupeř. Po chvíli padl gól opět po odrazu od tyčky. Hráči ze ZŠ nám. Republiky poté přidali ještě dvě branky, které byly v utkání i brankami posledními. Vstup do turnaje skončil šťastněji pro soupeře.
Druhé utkání mělo o dost pozitivnější průběh. Naši hráči postupně zvyšovali svůj náskok a tento duel ukončili v poměru 7:0.

V posledním zápase se naši potkali se silným týmem, který svoji formu ukázal hned v úvodu, kdy se povedenou střelou prosadil jeden z útočníků. Našim postupně docházeli síly, ale ani tak utkání nevypustili. Tým z Vémyslic však své vedení navyšoval až na rozdíl osmi gólů.
Vítězem a zároveň postupujícím do okresního finále se stal tým ZŠ nám. Republiky.

Pochvalu si v našem týmu zaslouží všichni hráči, kteří od minulého turnaje v Břežanech předvedli zlepšení. Za zmínku určitě stojí i to, že i když se jednalo o chlapeckou kategorii 6. a 7. třídy, velmi důležitou roli v našem desetičlenném týmu hráli dva žáci čtvrté třídy a tři dívky. Všichni na tomto turnaji prožili spoustu důležitých florbalových minut na hřišti, které využijí v další části sezony.

V pátek 12. prosince se na stejnou akci vydali hráči kategorie IV (8.-9. třída). Výsledky najdete na webu  http://pantherszaci.webnode.cz/news/okresni-kolo-assk-kategorie-iii/

Žádné komentáře:

Okomentovat