pátek 10. dubna 2015

Ke 4. zasedání zastupitelstva

Jiří Ludvík má Božice jistě rád
Ve chvíli, kdy ve čtvrtek v podvečer zasedalo obecní zastupitelstvo, trčel jsem na opravované D1, jelikož jsem se vracel z pracovní cesty. A tak jsem měl čas myslet i na Božice a na právě probíhající zasedání.
Zvedne někdo téma řešení dopravní situace před školou a na křižovatce u sýpky? Najde se nějaké řešení pro aspoň minimální parkoviště u školy (třeba na části zelené plochy u brány?). Už jsou hotové zebry? Zeptá se někdo ze zastupitelů, jaké jsou možnosti řešení?
Nevím. Z usnesení to patrné není. Skoro si člověk říká, proč chodit na taková zasedání? Prý se vysoké účasti občanů na zasedání podivoval i přítomný znojemský zastupitel Jiří Ludvík.
Ten zde nebyl jen tak pro nic za nic, ale přijel, aby viděl, zda bude podpořen návrh, aby se v Božicích uskutečnil jeden z koncertů Hudebního festivalu Znojmo 2015. Zklamán určitě nebyl, neboť božičtí zastupitelé mu přiklepli dotaci 10 000 Kč.
Tak příště zase za tři měsíce ve čtvrtek.


            (lan)

Mimo program se na úřední desce objevil Návrh na umístění dvou dopravních značek, které upravují provoz na místní komunikaci k Panskému domu (známějšímu dnes jako zdravotní středisko). Budou to dva zákazy zastavení v přesně vymezeném úseku - viz mapka.



                             

Žádné komentáře:

Okomentovat