úterý 28. dubna 2015

V. rybářské závody v Božicích. Již v pátek 8.5.2015

Letošní V. ročník rybářských závodů na Božickém rybníku za Kroutilovým (Tesaříkovým) by měl být kvalitativně opět o stupeň výš než ročníky předcházející. Členové Rybářského sdružení Božice pro to v rámci příprav dělají všechno potřebné a těší se na závodníky i návštěvníky v den státního svátku v pátek 8.5.2015.
Veškeré potřebné informace jsou uvedeny na plakátu, který je zároveň pozvánkou pro všechny, kteří si chtějí užít příjemný den v nádherné přírodní scenérii u Božického rybníka i přilehlé chráněné lokality Protržený rybník, kterou si během návštěvy můžete též prohlédnout. Nezapomeňte na repelent nebo očkování proti klíšťatům a komárům, protože obého má být letos dostatečně. A taky nějaké finance s sebou, neboť občerstvení bude tradičně kvalitní a hodné rybářské akce.
                   (lan)

2 komentáře:

  1. V informacích na plakátu mi chybí, jakým způsobem probíhá hodnocení. 1 cm = 1 bod? Počítají se všechny ryby nebo jen ušlechtilé druhy? Mohl by zodpovědět někdo z pořadatelů? Děkuji. Rosa

    OdpovědětVymazat
  2. Podle informací od pořadatelů je to tak: 1 cm=1 bod a počítají se jen ušlechtilé druhy. Kromě hlavní soutěže budou vyhlášeny a hodnoceny i další doprovodné soutěže. Ještě bych zdůraznil, že děti do 13 let v doprovodu rodičů mají startovné zdarma. (lan)

    OdpovědětVymazat