sobota 25. března 2017

Fotbal: Jaro začínáme v neděli ve Vlaskách

Jarní kola Znojemské pivo okresního přeboru zahájíme v neděli 26.3.2017 v 15 hodin na hřišti Startu Vlasatice. Zápas píská sudí Palát.


Pohled na podzimní zápas i tabulku říká:


 Zápas se hrál od začátku do konce pod naší taktovkou, proměnili jsme asi polovinu šancí, a tak jsme nejen sáhli po vítězství, ale vylepšili jsme si i celkové skóre.
OP: Božice - Vlasatice 5:0 (4:0). Naše branky: David Švejdík z penalty, Jan Kudlička, Patrik Ležák, David Mlčúch a Miroslav Tkadlec. 
Nastoupili jsme v sestavě: Honza Szabó - David Švejdík, Jiří Pavelčík (K), Roman Šob - Miroslav Tkadlec - David Mlčúch, Karel Vávra, Jan Kudlička, Petr Procházka - Kamil Kalina, Patrik Ležák. Do hry zasáhli i Radek Šob (za Jana Kudličku v 70´) a Vojta Maruštík (za Patrika Ležáka v 79´).

Jak bude vypadat nedělní sestava, nevím, každopádně se počítá s naší jarní posilou Jaroslavem Hrobárem do útoku.
                                        (lan)




5 komentářů:

  1. Hostim si veze z Jezeřan bod za remízu 1:1 a FK Znojmo B prohrálo v Únanově 2:3. A ještě jedna dobrá zpráva: Naši bývalí hráči působí ve svých nových týmech jako kapitáni: Svaťa Nevěčný (*1971) v Lechovicích a současný trenér božických žáků Pavel Michalovič v Čejkovicích. Tak blahopřejeme a fandíme taky. A vůbec:Čejkovice posílil další božický hráč Kuba Šafránek a připojil se tak k Martinovi Topolčanovi, Slávovi Urbanovi, Vlastovi Žilíkovi, Laďovi Sedláčkovi, Čertovi a Zbyňovi Horkým a možná ještě někomu, na koho si teď momentálně nevzpomenu. Zaznamenáníhodné je taky to, že dneska hrál taky Franta Kročil (*1969,) i se svým synovcem Jirkou Hanzalem. Oba dva taky hrávali za Božice. Čejkovjáci, jste tak trochu taky naši :-)!Určitě se přijedu na nějaký zápas podívat. Dneska, když bylo tak krásně, jsem dal přednost zahradě! :-) Omlouvám se a blahopřeji ke třem bodům a Pavlovi k brance.

    OdpovědětVymazat
  2. Po přečtení příspěvku si tak říkám proč Božičaci hrají za jiný vesnice?Hlavně kolikrát jak naši nadáváji že na střídačce nikoho nemají. To asi něco samo vypovídá...Tak sportu zdar..a přejeme hodně bodiku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týče přespolních božických hráčů: venku hrají ti, co nechtěli sedět v Božicích na lavičce, případně by se na lavičku ani nevešli. Nemá cenu držet tu hráče, aby si kopl na 5 minut na konci zápasu nebo vůbec.

      Vymazat
    2. Myslím si osobně že jsou v tom úplně jiný důvody. Ale to je věc druhá. Nevešli na lavičku?! Kolikrát tam nikdo nesedi

      Vymazat
    3. Teď už bude všechno jinak. Kvalita našich je vidět a chybí mi tam jenom Míša Top.

      Vymazat