čtvrtek 2. března 2017

Úplná uzavírka silnice k nádraží

Před námi je úplná uzavírka silnice od školy k nádraží. Upozornění vydal dnes Obecní úřad Božice. Úplná uzavírka bude platit od soboty 11.3.2017 od 6:00 h do neděle 19.3.2017 do 18 h.


Během tohoto týdne budou odstraněny konstrukční vrstvy staré vozovky a bude položen povrch  nový. Objízdná trasa zatím nebyla vyhlášená žádná, takže z Božic na božické nádraží se dostanete přes Hrušovany n.Jev., Šanov a Velký Karlov nebo přes Borotice, Lechovice, Tasovice, Hodonice, Krhovice, Valtrovice a Hrádek. O místních objízdných trasách se mluvit nedá, jelikož nejsou pro průjezd vhodné.
        (lan)




8 komentářů:

  1. Když člověk bydlí v údolí, má se naučit létat? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zkuste to vzit přes kolonku kolem stareho karlova a ste doma :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá na pěkné dobrodružství

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to vemte jed! :-) Ale na druhou stranu budete mít v Údolí lásky konečně kvalitní asfaltku a ten týden si můžete vzít dovolenou (pokud nejste v důchodu). Jinak zaparkujte u nádraží a odtud je to všude kousek! Po těch polních cestách bych se moc nepouštěl, ale kolem Starého Karlova už je to na všechny strany slušně zpevněno.

      Vymazat
    2. O tom žádná, konečně se vyplatí opravit auto, když už nebude přejíždět přes ty díry :) Už se za to modlíme dlouho a jestli to bude pouze týden, nějak se to vyřeší.

      Vymazat
    3. Přejeme vám to :-) a v modlení vytrvejte!

      Vymazat
  4. my od Donáta taky budeme muset nechat auta bokem, jinak nevyjedeme z brány. Na ten týden to přežijeme :-) snad. Jsou prázdniny, do školy se nemusí, dáme dovolenou a užijeme si chůze pěšky :-) Kuč.

    OdpovědětVymazat
  5. No doufejme že to bude jen týden a ne několik měsíců jako slavný kruhový objezd.
    Libor

    OdpovědětVymazat