sobota 8. dubna 2017

Fotbal: V neděli jedeme na oběd do Krumlova

My si raději zaplatíme a uvidíme
Krumlov prohrávat ...
Normálně se jezdívalo do Moravského Krumlova na Muchovu Epopej, ale od chvíle, co ji tam prošustrovali, jezdíme tam pouze jednou za sezonu na fotbal. Tentokrát netradičně v neděli dopoledne, což je termín, který fotbalu vůbec nesluší. To si fotbalisti nemůžou dát v sobotu ani do trumpety, protože by jim v neděli dopoledne mohlo být těžko.
OP: Moravský Krumlov B ‐ Božice  NE 9.4.2017 10:15 Holík  Novák   Škárka


Trošku mě zklamalo, že webové stránky FC Mor. Krumlov se k vedoucímu týmu letošního ročníku Znojemské pivo okresnímu přeboru chovají dost macešsky, ale asi to osud "béček". hrát můžete jako pánibozi, pořád jste bráni jenom jako rezerva, záloha, někde jako odkladiště...
Takže berme jako současný stav výsledky z jara 2017 a ty jsou pro FC Mor. Krumlov B více než radostné:
Mor. Krumlov B-Rakšice 3:2 (1:1). V první půli měli domácí stálou převahu, nerozhodný stav na konci poločasu neodpovídal dění na trávníku. Po přestávce hra upadla, oba celky nakopávaly míče před bránu soupeře, přesto padly ještě dva góly. Pohledný fotbal to však nebyl. O vítězi rozhodla poslední minuta, kdy Krumlovští z nařízené penalty dosáhli na vítězství. Jejich branky si připsal Filip Číhal, Karel Pelikán a Petr Schwarz z pokutového kopu, za hosty dvakrát skóroval Tomáš Janšta.

FK Znojmo B-Mor. Krumlov B 1:4 (0:1). Zápas týmů z čela soutěže lépe zvládli hosté. Domácí v první půli nedokázali převahu vyjádřit gólem, ten vsítili Krumlovští. V úvodu druhého poločasu byla snaha o vyrovnání konečně korunována brankou Németha. Výsledkový zlom v utkání stanovila hrubá chyba znojemské defenzívy, kterou hosté potrestali, vítězství si úspěšně pohlídali a dalšími dvěma góly ještě zpečetili. Hattrick si připsal Petr Schwarz, jednu branku zaznamenal Filip Číhal.

Jak vidno, pozor si musíme dát především na kapitána týmu, útočníka  a nebezpečného střelce Petra Schwarze (*1983), který hraje s číslem 13!
     (lan)

1 komentář:

  1. Příští víkend hrajeme v sobotu: Božice ‐ Mikulovice  SO 15.4.2017 16:00
    Koudela   Fojtík   Krula 

    OdpovědětVymazat