sobota 3. listopadu 2018

M. Miloš znovu v čele v Hrušovan. Kdo bude starostovat v Čejkovicích? (akt.4.11.)

Nové vedení má město Hrušovany nad Jevišovkou. Na postu starosty bude pokračovat Miroslav Miloš, jeho zástupkyní bude Eliška Volná.


Nové zastupitelstvo mají od pátku i v Mackovicích a v Boroticích. Přestože ani na jednom webu obce není žádné oficiální informace, lze předpokládat že ve funkcích zůstali jak Vlastimil Balcer v Mackovicích, tak Zdeněk Bobok v Boroticích, jelikož oba dva ve svých obcích zvítězili s dostatečnou většinou svých zastupitelů.
Nejzajímavější situace je od voleb v sousedních Čejkovicích. Tak se ocitl dosavadní starosta Milan Sedlačík na lavici náhradníků. Po rezignaci jednoho ze zastupitelů jeho strany Sdružení nestraníků pro rozvoj Čejkovic je však už nyní zvoleným členem zastupitelstva. Volby v Čejkovicích však vyhrálo hnutí PRO ČEJKOVICE a se čtyřmi mandáty má tedy šanci obsadit post starosty. O všem se rozhodne v pondělí 5.11.2018 v 17 h, kdy se v Čejkovicích koná ustavující zasedání zastupitelstva. Tento den - 5.11.2018 - se koná od 16:30 h též ustavující zasedání v Lechovicích. I tam je na spadnutí změna v čele obce.



Žádné komentáře:

Okomentovat