pondělí 26. listopadu 2018

Obce a města kolem nás rozsvěcují vánoční stromy. V Božicích v neděli 2.12.2018 (dopl.29.11.)

Božice - ne 2.12.2018, od 15:30 h
Rozsvěcování vánočních stromů nebo vánoční jarmarky připravují nejen Božice, ale i obce kolem nás. Upozornění je na ty, které jsou vyvěšené na webových stránkách obcí.



Plakát k božickému rozsvěcování vánočního stromu u budovy základní školy se objevil na webu 20.11.2018.
Věřím, že na prostranství před naší základní školou se v neděli 2. prosince 2018 odpoledne potkáme i s božickými rybáři. Rybáři budou zajišťovat občerstvení a nabídnou nám mj. kapří hranolky a speciální vánoční punč!!! Tak už se těšíme a snad nebude pokračovat nedorozumění, k němuž došlo v minulých dnech ....






Velký Karlov:



Jaroslavice:





TĚŠETICE:

Hrádek:


Dyjákovice:


JEVIŠOVKA:


Šanov:


Hodonice:



Hrabětice:









1 komentář:

  1. Zpěv, hudba, tanec, pohádky, ohrada s živými zvířaty, zimní kino i letos vytvoří ve Znojmě předvánoční atmosféru. O první adventní neděli 2. prosince se na Masarykově náměstí rozsvítí vánoční strom s desetitisíci žárovkami. Je to smrk stříbrný a městu Znojmu jej společně se stromem, který zdobí Horní náměstí, daroval městys Višňové. Po rozsvícení stromu a posvěcení adventního věnce začne kulturní program. „Hlavní novinkou bude velkoformátová foto stěna s motivem obrazu Josefa Lady. Bude umístěna na Masarykově náměstí a návštěvníci ji budou moci využívat po celou dobu adventu. Poskytne tak jedinečnou možnost, přenést se alespoň na chvíli do ladovské zimy. Věřím, že vytvoří krásnou kulisu k mnoha fotografiím,“ řekl František Koudela, ředitel Znojemské Besedy.

    OdpovědětVymazat