pátek 26. července 2019

Další příprava v sobotu doma proti Hrušovanům n. Jev. (akt. 26.7.)

Další přípravný zápas sehrají fotbalisté Božic v sobotu 27.7.2019 v 16:30 h na domácím hřišti. Soupeřem jim bude obnovený tým Hrušovan n. Jev. Bude to svým způsobem taková generálka na mistrovské zápasy IV.C Božice B - Hrušovany n. Jev.


                                        (lan)

Domácí Božice se budou v tomto utkání obejít opět bez řady hráčů ze základu Áčka, neboť minimálně pětice odlétá v pátek na dovolenou.... Náš široký kádr se však i s touto situací jistě vyrovná. A jak jsem se dozvěděl v průběhu týdne, představit by se nám měla naše letní posila Honza Mikloška!

V rozhovoru pro Znojemský deník k tomu říká Tomáš Kůra:
Po dvou sezonách začnou znovu od nejnižší úrovně fotbalisté oddílu TJ Cukrovar Hrušovany nad Jevišovkou. V městečku deset kilometrů od rakouských hranic kopaná nezanikla, mládež se spojila se sousedními Novosedly. Podle předsedy hrušovanských fotbalistů Tomáše Kůry však bylo cítit, že město si zaslouží i tým dospělých fotbalistů. „Za znovunastartování musíme poděkovat především hráčům samotným a jejich obrovitému zápalu,“ říká v rozhovoru pro týdeník Naše Znojemsko Tomáš Kůra. 
Mužstvo dospělých vede Miloš Smetana, trenér s bohatými fotbalovými zkušenostmi. Hráči jsou vesměs stále ještě aktivní nebo bývalí fotbalisté, takže s tréninkem nebudou mít žádný problém.
Zdroj: https://znojemsky.denik.cz/fotbal_region/dospely-fotbal-znovu-nastartovali-hraci-rika-predseda-tj-cukrovar-hrusovany-20190704.html

Zdroj: https://znojemsky.denik.cz/fotbal_region/dospely-fotbal-znovu-nastartovali-hraci-rika-predseda-tj-cukrovar-hrusovany-20190704.html

                                                   (lan)

Představí se i naše posila Jan Mikloška

Připravují se i naše fanynky a jejich přátelé. Káje ke krásnému životnímu datu blahopřejeme! :-)




1 komentář: