středa 24. července 2019

Dozvuky Božických otevřených sklepů

Předseda hnutí STAN Vít
Rakušan ve sklepní uličce
u Borotic
Božické otevřené sklepy se staly fenoménem, který už si žije svým vlastním životem a láká návštěvníky nejen z širokého okolí, ale přímo z celé republiky. Mezi účastníky zavítal též šéf hnutí STAN Vít Rakušan s rodinou.



Kromě chybějícího piva, které některým návštěvníkům chybělo v loňské formě čepování, jsem zaznamenal dnes ještě jednu drobnost. Volal mi můj známý, že se tam po 20. hodině se stavoval s manželkou při návratu domů na Brněnsko. Byl velmi příjemně překvapen atmosférou a úrovní, manželka otestovala řadu vzorků vína, sedmičku si koupili ještě domů a jediné, co jim znepříjemnilo tu hodinku u sklepů byli komáři!!! Hmmm, slyším to poprvé.....

        (lan)

Vít Rakušan ke své sobotní návštěvě jižní Moravy píše:

Víkend v Jihomoravském kraji... Miroslav, Božice, Břeclav... krásný kraj, bezvadní lidé 👍🙂 Díky za pohostinnost a milé přijetí! A všem těm, co si tady na FB vylévají zlost a utápí se v nenávisti, doporučuji jedno - běžte ven. Mezi lidi, bavte se a zjistíte, že jiný názor neznamená automaticky nepřátelství.

Vít Rakušan na Božických otevřených sklepech:



2 komentáře:

  1. "Tak už víme kolik času, nervů i lidí je potřeba na výměnu 1 ministra kultury. 1 slabý premiér, 1 prezident dělající si nad rámec Ústavy co chce, 1 nervózní vicepremiér, 1 vysmátý kandidát…a ministr, kterému asi neporadili, že už by měl taky usilovat o konec téhle trapné situace," napsal předseda STAN Vít Rakušan.

    OdpovědětVymazat
  2. Je třeba dát si skleničku, to komáři nemají rádi! :-)

    OdpovědětVymazat