úterý 23. července 2019

Rozhořčení božického řidiče. A jak to tedy bylo doopravdy?

Na silnici Znojmo - Lechovice
Na facebookové skupině popsal před několika dny jeden božický řidič svou neblahou zkušenost s jiným účastníkem silničního provozu. Pohotovost a odvaha našeho spoluobčana však může vést k objasnění popisované události a snad i pravda vyplave na povrch. Uvidíme, třeba se to zde taky časem dozvíme.


Božický řidič Z.M.B. píše v neděli 21.7.2019:
"Dnes 21.7. asi 12:45, silnice znojmo-brno, hned za benzinou na silnici se povaluje dámská peněženka. Říkám si, mrzuté, to bych nechtěl, abych ji položil na střechu auta a rozjel se. Zastavuji na benzině a jdu pro ni. Vtom rallyovým způsobem zastavuje Felda, z ní vybíhá človíček, sbírá ji a tak rychle jsem asi nikdy neviděl feldu odpálit z místa. Přesto že pilot viděl, že jdu směrem pro ztracenou věc a že fotím, ani ho nenapadlo změnit úmysl a odletěl směr Znojmo. Věřím v sílu FB a přeji majitelce navrácení peněženky a chtěl bych být u toho, až se ho zítra soused zeptá, co udělal s tou peněženkou." 
A Z.M.B. si poznamenal i RZ (kdysi dávno zvanou SPZ) a předal tento údaj na policii.

V diskuzi se to množí radami, doporučeními i vlastními zkušenostmi. Jedna je zvláštní a člověka by možná hned nenapadla:
Mohl to být i dobrej fór.( kameňák) V peněžence pěkný hovno. Jako děti jsme to dělali taky.

                           (lan)

2 komentáře:

  1. Dneska bacha: od 9 hodin na všech silnicích Znojemska stojí radary, i na těch bočních.

    OdpovědětVymazat
  2. Ví někdo jak to s tou peněženkou dopadlo? :(

    OdpovědětVymazat