čtvrtek 8. srpna 2019

Aktuality z OFS Znojmo

Okresní fotbalové soutěže jsou již připraveny a OFS ve Znojmě na zasedání Výkonného výboru konstatoval, že nic nebrání tomu, aby o víkendu začaly. Na programu jednání okresních fotbalových orgánů byly projednávány i další body. Některé zajímavé jsem vybral.



Nabídka vstupenek na utkání reprezentace ČR – Anglie a ČR – Severní Irsko
Marketingová spolupráce JmKFS a FC Zbrojovka Brno – tato spolupráce stále pokračuje. Pokud bude mít zájem zdarma navštívit utkání FC Zbrojovky Brno, stačí pouze zaslat jmenný seznam sekretáři OFS Znojmo a na základě tohoto seznamu Vám bude umožněn vstup do sektorů R a S, které jsou pouze pro nás nachystané (do budoucna zde bude možnost atrakcí pro děti – skákací hrad, malování na obličej ...)

 Novinkou pro tento soutěžní ročník jsou hlášenky termínů utkání, vše proběhlo v pořádku. VV apeluje na oddíly, aby nejpozději tři dny před startem soutěže v IS vyplnily soupisku družstva (jedná se pouze o oddíly, které mají „A“ a „B“ popř. „C“ mužstvo) a oddíly, které hrají sdružený start, aby na OFS také nejpozději tři dny před startem soutěže poslaly seznamy hráčů těchto sdružených startů.

STK upozorňuje všechny oddíly, že žádosti o změnu termínu utkání lze zadávat pouze prostřednictvím informačního systému. Na jiné formy žádosti nebude ze strany STK reagováno a nebude o ní rozhodováno.

                                                 (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat