sobota 10. srpna 2019

Spadlý strom v Božicích. Auto ve škarpě u kruháku (akt.)

Padlý strom u Božic....
Houkačky po 18. hodině avizovaly  příjezd profesionálních hasičů z Hrušovan do Božic. Bylo třeba odstranit strom spadlý na silnici Božice - Borotice pomocí řetězové motorové pily.

Jak jsem zjistil z fejsu, zastavilo u stromu auto se třemi chlapy a ti strom odtáhli mimo vozovku. Hasiči tak přijeli k už uvolněné vozovce, zametli silnici a mohli se vrátit na základnu.
Prof.hasič z Hrušovan P. Hušek k tomu uvádí:
Udělal si dobře,nechápu,proč se tady řeší takový blaboli..ano,kluci to odtáhli než sme dojeli,protože měli motorovou pilu v autě a zato jim patří dík..ale jinak by to asi neodtáhli..pan upozornil na překážku v komunikaci,kdy ještě upozornil zde lidi, aby do toho nevlitli a místo,aby ho někdo pochvalil,tak do něj rejpete..za mě super prace kámo
Na poznámku, proč tam operátor neposlal zásahovou jednotku SDH Božice, zní odpověď: Máš smůlu ,SDH Božice nejsou zařazeni do likvidace padlých stromů,Pouze za větrné kalamity a to záleží jen na operátorovi.

Další zpráva z našeho regionu říká, že u čejkovického kruhového objezdu bylo kolem půl sedmé auto ve škarpě. Tak pozor. Sám tam vidím každý den tápající řidiče, kteří jedou od Břežan a nevšimnou si značky, že za Čejkovicema je slepá ulice.... Aktuální nehodu už šetří policie.
                              (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat