čtvrtek 29. srpna 2019

Škola za dveřmi. Ale za kterými?

Možná vás taky zajímá, jak bude vypadat začátek nového školního roku v božické škole. Ale ať se dívám, jak se dívám, nikde žádná relevantní informace není. Na webu obce nic (tam je dokonce odkaz na staré, již neexistující webové stránky školy) a na webu školy taky nic.


Tak třeba něco uslyšíme v hlášení obecního rozhlasu, jehož zprávy na mail mi taky z neznámého důvodu přestaly chodit. Tak to tedy vypadá 29. srpna 2019 s webovými informacemi v Božicích.
Nebo má snad někdo jiné informační zdroje?


P.S. Jinak na novém vstupu do školy se "intenzivně" pracuje celé prázdniny, ale komplet hotový určitě nebude. Prvňáci však do školy novými dveřmi vstoupí! A potěšení největší: Škola získá bezbariérový přístup! Do pondělka máme ještě tři pracovní dny, tak se to snad  - až na speciální okna - stihne připravit.

                      (lan)






3 komentáře:

  1. V budově základní školy v Jevišovicích budou stavbaři v pondělí dokončovat poslední úpravy po rozsáhlé rekonstrukci. Jsou vyměněná okna, třídy mají nové podlahy a jsou nově vymalované. Škola má také novou jídelnu a kotelnu. Rekonstrukce stála sedmadvacet milionů korun, městu se ale podařilo získat dotaci z ministerstva financí dvacet milionů korun.

    OdpovědětVymazat
  2. Na webu ZŠ a MŠ Břežany je zveřejněn dopis rodičům. Začíná takto: Milí rodiče! Rádi bychom, aby naše PRIMA škola fungovala samozřejmě, co nejlépe. Začínáme znovu. S novým vedením, novými učiteli a novými pravidly. ....Odměnou nám pedagogickým pracovníkům školy, pak bude vědomí, že jsme obnovili tradičně dobré jméno břežanské školy s dlouholetou tradicí. Už teď se velmi těšíme na společnou cestu tímto školním rokem! S přáním všeho dobrého, za kolektiv ZŠ a MŠ Břežany Mgr. Lucie Martinková

    OdpovědětVymazat
  3. ZŠ Božice oznamuje: zahájení nového školního roku bude v pondělí 2.9.2019, nástup v 7:30 hodin (škola otevřena od 7.10), provoz školních družin a školní jídelny bude zajištěn.
    I. stupeň končí v 11.15, II. stupeň ve 12.00; svačiny a přezůvky se sebou.

    OdpovědětVymazat