pondělí 2. září 2019

Přípravka: Šest bodů zůstalo doma

Úspěšná božická přípravka
Koncem srpna se rozběhla i fotbalová soutěž přípravek. Do bojů zasáhla i naše přípravka hrající pod hlavičkou Břežany/Božice soutěž zvanou Kinderwelt Okresní soutěž starších přípravek sk. C.



Nedělní dopoledne ovládla hřiště v Božicích starší přípravka. Sehráli jsme zde soutěžní dvojzápas s kluky z Višňového. Letní počasí, luxusně střižený „pažit“, domácí prostředí a touha urvat nějaký ten bod do tabulky … Povedlo se. První zápas jsme vyhráli 12:6, ten druhý 11:4. V poli se vystřídalo 12 hráčů a bylo na nich vidět, jak moc chtějí … Bránu hájil Jan Geci,  ve středu hřiště sbírali a rozehrávali balóny Šimon Ralenovský (dal 4 góly) a Štěpán Švec. Na krajích hráli výborně Ríša Ďatko a Lukáš Režňák, dále Milan Martinec, Pavel Demuth, Lukáš Berkovec. V útoku řádili Honza Benkovič (4 branky), František Smittal (4 branky), Stanislav Šuráň (2 branky). A borec nakonec: hokejový mág Ondra Soukup, dal 9 branek, několik gólových přihrávek, vypomáhal v obraně a byl k nezastavení.
Klukům patří velké poděkování za předvedený výkon, rovněž díky patří všem fanouškům – rodičům a v neposlední řadě barmanům, kteří se starali o náš pitný režim v tomto úmorném vedru.

                                                                                            Luboš Ralenovský​





Žádné komentáře:

Okomentovat