čtvrtek 19. prosince 2013

Hrušovanská policie mezi nejlepšími

Obvodní oddělení Hrušovany nad Jevišovkou se zařadilo mezi nejlepší policejní oddělení v Jihomoravském kraji, jeho pracovnice Lucie Kovářová byla vyhodnocena jako nejlepší policistka kraje.
Spolu s ní získal ocenění i její mateřský útvar - obvodní hrušovanské policejní oddělení. I v Božicích se s hrušovanskými policisty setkáváme poměrně často, zvláště pak v posledních dnech. O většině případů se ale příliš nemluví, jelikož podléhají různé míře utajení a tak je tu prostor pro různé "zaručené" zprávy.
Snad tedy jen to by mohlo být pravdou, že jihomoravská policie prošla úpravou paliva svých vozidel, a tak se na různých místech setkáváme nyní s policejními vozy častěji než před nedávnem. Tak vlastně může policie lépe naplňovat svoje základní krédo z dob ministrování ministra vnitra Ivana Langera: Pomáhat a chránit!
Podle mapy kriminality se Hrušovansko nachází v rámci Znojemska na nelichotivém 2. místě (z 5 obvodů), ale index kriminality řadí celé Znojemsko do bezpečného pásma, kde ke kriminálním činům nedochází v nějaké výrazně patrné míře. Přesto i zde mají policejní orgány pořád co dělat.

                                                                       Ladislav Nevrkla


Žádné komentáře:

Okomentovat