pondělí 30. prosince 2013

Sport: Kulečníkový turnaj zahájen (akt.2.1.)

Během vánočních svátků byl zahájen tradiční Turnaj v kulečníku v Hostinci u Kudličků. Šestnáctka hráčů se již z velké části zapojila do hry, čeká se už jenom na dva z favoritů Vasila (až se vrátí z rodné vlasti) a taky Karla. Letos poprvé jsou do turnaje zapojeny i dvě ženy - Maruška a Dáša. Jak si vedou se podívejte v tabulce.
Na přelomu roku však bude turnaj přerušen, jelikož hráčům stůl odneseme do zákulisí, aby se zde dalo během silvestrovského posezení 31.12.2013 večer tančit při reprodukované hudbě. Podívat se na kvalitní kulečník, stejně jako přijít na Silvestra do Hostince u Kudličků není žádný problém a jste srdečně zváni. Vstup je volný, donést si můžete jakoukoliv pochutinu, pití si koupíte v hostinci.
Pokud jsem se díval dobře do tabulky, tak zatím se v kulečníkovém turnaji nejvíc daří dalšímu favoritovi Jarovi (loňský vítěz), který má z 12 soubojů na svém kontě 10 vítězství a pouze dvě porážky (s Mistrem a Žapíkem) a Čudlovi, který z šesti utkání prohrál pouze s Jarou. Naopak překvapivě se letos turnaje neúčastní Ludva (loňský finalista)
S průběhem turnaje vás budu občas seznamovat, doufám, že to nebude až do Velikonoc ("letos" jsou až 19. a 20. dubna 2014).

                Ladislav Nevrkla


Loňská konečná tabulka (2012-2013) vypadala takto:

Až teď zjišťuji, že si to hospodští
měli ještě rozdat o 3. místo!



Žádné komentáře:

Okomentovat