neděle 6. července 2014

Hasičská liga v Božicích

Informaci o průběhu dnešního kola hasičské ligy Znojemska píšu v jejím průběhu, takže konečné výsledky dodám až později. Výborná atmosféra, příjemné počasí a kvalitní výkony, to všechno je na naší dráze k vidění.
Božice obsazují obě soutěže. Jak naši zástupci dopadnou uvidíme po skončení závodů. Po prvním kole jsou na tom lépe božické hasičky, kterým zatím patří 2. místo. Ani čas mužů nebyl špatný, ale technická chyba (rozpojení savic před pokynem rozhodčího) jejich čas z prvního kola anulovala. Útěchou nám může být, že podobně dopadl v 1. kole nejlepší tým ligy SDH Jezeřany-Maršovice, který i v Božicích zaběhl toto kolo pod 17 s.
Naše hasičky jsou zkušeným týmem a věřím, že dnes potvrdí i zlepšenou formu, s níž včera bodovaly v Jevišovicích. Na 3. nejlepší soutěžní družstva čekají nádherné poháry, které jsou udělovány v rámci souběžně hodnocené soutěže O pohár starosty. Proto celou soutěž taky božický starosta Karel Hala zahajoval a popřál všem úspěch v závodech. Vyhrát doopravdy můžou jenom ti nejlepší.
Po 15 h jsem telefonicky sháněl konečné výsledky. Takže neoficiálně (podle jednoho z pořadatelů Dalibora) vyhrál v chlapech Únanov a v ženských to družstvo, co mělo na strojníkovi půjčenou naši Bianku, tj. Loděnice. Naši chlapi skončili 14. a ženské nakonec obsadily 4. místo. Celkové výsledky doplním v průběhu týdne podle stránek www.oshznojmo.cz). Video s prvním útokem našich hasiček bude během dneška!
Připojuji ještě foto výsledků podle stavu ve 12:30 h. Jana právě dopisuje čas hlavních favoritů z Jezeřan-Maršovic a
my vidíme, že je rozhodnuto. Časem 18:00 h zvítězil v Božicích Únanov!

             Ladislav Nevrkla
































1 komentář:

  1. holky supr. chybelo nam neco na sezeni a trochu stinu. sedeli jsme u souperu na zemi. treba to bude lepsi,,

    OdpovědětVymazat