neděle 23. října 2016

Fotbal: Dorost a přípravka se loučili s podzimem

Některé okresní fotbalové soutěže už tento víkend končí svoje podzimní učinkování. Z božických týmu se to týká dorostu a mladší přípravky. Dorostenci se loučili doma a trošku nečekaně v zápase s celkem Štítar klopýtli.


Sportika okresní přebor dorostu:

Božice - Štítary 0:1 (0:0).
Vítězný gól padl ve 49´z kopačky štítarského hráče Turka, božickým dorostencům se gól dát nepodařilo. Zaslechl jsem něco o neodpískané penaltě po faulu na Lopíka, ale detaily nevím.

Sestava Božic: Martin Bártík - Ondřej Zapletal, Zdeněk Koukal, Petr Řihák, Petr Kašpírek, Karel Vávra, Pavel König, Radek Šob, Jan Klouda, Tomáš Tóth (K), Radek Skřivan. Vedoucí týmu Vladimír Sedláček.

Porážka nás stála druhé místo, na které poskočilo po vítězství v Hostěradicích Višňové a má aktuálně náskok jednoho bodu právě před naším týmem.


Mladší přípravky:
Na turnaji v Blížkovicích se s úspěšným podzimem rozloučila přípravka hrající pod názvem Břežany/Božice.
Po až nečekaně úspěšném vstupu do soutěže jsme v druhé půli soutěže hráli se střídavými úspěchy. Jak naznačila i diskuze na tomto blogu, není vůbec jednoduché vyjít vstříc všemu a všem. Během zimní přestávky bude proto určitě dost času nejen na kvalitní přípravu.

Štítary - Břežany/Božice 7:10
O naše branky se podělili dva hráči: Jiří Himal jich dal plných devět a jednu přidal David Myška.


Blížkovice - Břežany/Božice 5:3 (2:2)
V posledním zápase jsme nastoupili proti domácím Blížkovicím. Po vyrovnaném poločase byli nakonec šťastnější domácí.
Naše branky: 2x Jiří Himal, 1x David Myška

Žádné komentáře:

Okomentovat