pondělí 27. listopadu 2017

Máš doma "Marijánku"? Tak půjdeš do basy!

Píše dnešní Znojemský týden (http://www.znoj-tyden.cz/), že nedávno odsoudil Krajský soud v Brně dva muže, u nichž před rokem v Božicích našli kriminalisté více než 17 kilogramů sušené marihuany.
V soudničce regionálního týdeníku se uvádí:
Více než sedmnáct kilogramů marihuany našli kriminalisté před rokem u dvojice mužů v Božicích. „Obžalovaní přechovávali celkem 13 322,5 gramů sušené rostlinné hmoty a dále sušené nezpracované 4 120,0 gramů,“ sdělila mluvčí Krajského soudu Brno Eva Sigmundová. Oba tvrdili, že drogu pěstovali pro vlastní potřebu. Krajským soudem byli nedávno odsouzeni k osmiletému nepodmíněnému trestu. Oba se na místě odvolali, takže rozsudek není pravomocný.



7 komentářů:

  1. Neadekvátní,nesmyslně vysoký trest!To by muselo sedět půl republiky!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co je prosím vás neadekvátní? Vypočítej si váhu krát 150 za gram a není se o čem bavit.byl to výnosný byznys a je dobře že to tak dopadlo.ano tráva roste na každém druhém dvoře i u nás v obci.dnes je to moderní zábava za našeho mládí to nebylo.dnes se pořádně vyhnuli,pak sednou do auta a jen se bojím až takový magor srazí mě dítě.takze ať si to odsedí a žádný satelit a posilovna,ale do Tasovic do kamenolomu a palicí klepat makadam

      Vymazat
    2. Nesouhlasím s vaším názorem. Jsou to zničené mladé životy kvůli trávě!!! Kde to proboha jsme?Trest ano, ale za vraždu dostanete 6 let a za marijánku osm? To je postavené na palici! Na tom trvám.

      Vymazat
  2. Každý svěho štěstí strůjcem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tady to vypadá, že nějáký anonymní volič Zemana a Tomia Okamury si dal ve středu o 5 kořalek více než než je jeho denní standard a pak se rozhodl zapojit své značně poničené mozkové obvody k vyjádření na internet. Doporučil bych vzít pravidla pravopisu, trestní zákoník nebo aspoň si plivnout do ruky, stoupnout si před zrcadlo a dát si facku, třeba by se rozsvitilo a onen člověk by si poté třeba rozmyslel psát své neopodstatněné a nelogické názory někde na internet a raději by se zdržel jakéhokoliv komentáře. V tomto případě by to bylo rozhodně k veřejnému prospěchu celé společnosti. PS: Už v první třídě ve výtvarce se učí děti si podepisovat své výtvory.

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska jsem slyšel,že s trávou v kombinaci s perníkem měl problémy taky jeden řidič a jeho spolujezdec.Ani to není bez trestu.

    OdpovědětVymazat