čtvrtek 22. března 2018

Celé úvodní kolo odloženo rozhodnutím OFS

Na horkou půdu krásného sportovního stánku v městysi Višňové zajíždíme v neděli 25.3.2018 k úvodnímu zápasu jarní části Znojemské pivo okresního přeboru Znojemska.
Višňové A - Božice A NE 25.3.2018 15:00 Peřinka ml. Klučka Šachl


Průběžně doplním informace z podzimu i zajímavosti z tábora obou týmů - když nějaké seženu!!! :-)


Náš "B"tým má v tomto kole volný los. Možná by nás zajímalo sousední derby Čejkovice - Lechovice (sudí Jenerál), kde máme ve hře řadu našich "želízek v ohni", jenže se hraje ve stejný čas a my přeci jenom dáme přednost kvalitnímu ligovému fotbalu ve Višňovém! :-)))
          Ale mrzí mě ten střet zájmu, protože za přáteli do Čejkovic jezdím vždycky rád.

Zimní přípravu mají za sebou i náš úvodní soupeř TJ Višňové. Ta poslední vypadala asi podobně jako ta naše proti Lopatovu. Na webu o tom píší:
TJ Višňové A, B+DOROST – Břežany   5 : 0   ( 2 : 0 )
STŘELCI:  Březina Roman, Šuba Přemysl, Novák Marek, Adámek Dominik, Procházka Tomáš
SESTAVA: Adámek Petr, Indra Tomáš, Březina Roman, Jelínek Tomáš, Jelínek Dominik, Havlík Jakub, Novák Marek, Adámek Dominik, Klaudinger Pavel, Sláma Josef, Adámek Václav st.
NÁHRADNÍCI: Šuba Přemysl, Kláris Lukáš, Procházka Tomáš, Tesař Petr
TRENÉŘI: Coufal Jan
 V sobotu v poledne jsme sehráli přátelské utkání s mužstvem Břežan, utkání se hrálo na umělé trávě v Hrušovanech nad Jevišovkou. Při příjezdu jsme ze soupeře neměli dobrý pocit, 16 urostlých chlapů a docela jiný mančaft než z posledního vzájemného utkání. Břežany s sebou přivezli i kluky, které sehnali na zkoušku, a my měli pocit, že dostneme naloženo. Vzhledem k marodce a dovoleným jsme mužstvo složili ze všech našich týmů ( „A“, „B“, dorost). Myslím, že jsme soupeře zaskočili hned od začátku, mládí v ruku v ruce se zkušeností soupeři zamotala hlavu a první poločas prohrával 2:0 a to jen proto, že další gól nebyl uznán pro ofsajd. V druhém poločase se na hřiště dostali i náhradníci a do výsledku měli co mluvit. Další tři góly a opět jeden neuznán pro ofsajd, stanoveno konečné skóre na 5:0 pro naše kluky. Může nás jen těšit, že se na hřišti potkalo i 9 dorostenců a bylo vidět, že se mužského fotbalu nebojí.
TJ.
                                                                              (lan)

9 komentářů:

  1. http://ofsznojmo.cz/alias/ruzne/upozorneniDK.pdf

    OdpovědětVymazat
  2. Doba je zlá.Tak potrestáme ty,které fotbal ještě zajímá.

    OdpovědětVymazat
  3. Kam ten svět spěje. Za chvíli si člověk ani neprdne. Ach ta svoboda slova a projevu. Ach ta naše demokracie :D Michal T.

    OdpovědětVymazat
  4. Jak se můžou bránit ti, kteří dělají, organizují, snaží se udržovat věci v určitých mezích atd.proti pomluvam apod.? Ano, pravda je ta,že se tyto situace dotýkají vždy nejvíce těch, kteří to mají rádi, dělají kolem toho a starají se o fungování. Hlavní problém je v podpoře těchto lidí z vrchu, tzn.ze svazu a politiky! Tam musíme zatlačit, aby si uvědomili, že nejde jen o jejich korytka, ale hlavně o výchovu dětí a následně nás ostatních, abychom se přestali snižovat k ubohemu anonymnimu napadání lidi, kteří se snaží jakkoliv pomáhat...
    Dnes je jednoduché napsat cokoliv o komkoliv a vlastně nikým...

    OdpovědětVymazat
  5. Jenže v tom upozornění OFS nejde o ty bezejmenné. Tam je přímo doporučení MLČET, jinak ty ty ty! To je to hrozivé. Od shora dolu se po nás chce, abychom hlavně MLČELI a nerušili při pilné práci! Já obdivuji rozhodčí všech kategorií, že jsou ochotni jít každý víkend do jámy lvové za pár šupů.... Stejně tak všichni kolem jakéhokoliv sportu. Podívejme se tam, kde to funguje (třeba v sousedním Rakousku) a jak to tam funguje. V akci Z a zadarmo to tam určitě nedělají. Dobře placení trenéři mládeže (tam je budoucnost) i odpovídajícím způsobem honorovaní rozhodčí (ne ten současný českomoravský kočkopes) A pak snesou i emotivnější kritiku. U nás zadarmo, ještě lépe za své? To fakt nemůže fungovat!!!

    OdpovědětVymazat
  6. zdravím,
    tak ještě borci potrénujte,celé kolo a všechny skupiny jsou odloženy
    M.Studénka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za pohotové info. Těším se na další spolupráci na stránkách ProBožice. (lan)

      Vymazat
  7. Na základě klimatických podmínek, stavu hracích ploch, předpovědi počasí a informací z fotbalových klubů, rozhodl VV OFS Znojmo dne 21. 3. 2018 o odložení veškerých utkání soutěží řízených OFS Znojmo, která měla být sehrána v termínu 24. - 25. 3. 2018. Náhradní termín STK OFS Znojmo stanovila na úterý 1. 5. 2018. V případě, že uvedený termín nebude členským klubům vyhovovat, STK schválí dohodu oddílů o změně termínu bez poplatku, ta však musí být provedena v IS FAČR do 8. 4. 2018.

    OdpovědětVymazat
  8. STK upozorňuje oddíly s družstvy dorostu, že v utkáních s Božicemi mají volný los z důvodu odhlášení družstva Božic ze soutěže dorostu.

    OdpovědětVymazat