neděle 2. února 2020

Ani posílené Mašůvky nás nezastavily (+video)

Tak jsme dneska vyrazili do Tasovic, abychom viděli naše borce přímo v akci. Za stavu 4:1 pro nás začalo lehce pršet a část našeho fanouškovského týmu se přesunula do tepla ke krbu, který hřál díky kvalitnímu palivovému dříví z Božic. :-)

Turnaj: Božice - Hl. Mašůvky 4:3 (4:1). Naše branky: Honza Szabó, David Švejdík, Roman Švejdík, Roman Šob a Kamil Kalina.
Více k zápasu až večer a co mi pošle můj spolehlivý zdroj.

Takže: K zápasu se dostavili všichni, kdo jsou zdraví a měli chuť si zahrát. V podstatě každý v tomto období přípravy je potencionální posila našeho kádru, takže jsme opět nastoupili v kombinovaném složení. Zápas se odehrál ve slušnosti, s ohledem na brzkost začátku zimní přípravy a myslím si, že i v naší režii. Důležité přípraváky nás teprve čekají. Hlavně nás těší další výhra. :-)
Navíc po náročném ponocování při zajištění občerstvení školního plesu...
                                           Jura

Můžu potvrdit výše napsané a jeden příklad za všechny. Když si gólman Mašůvek natáhl bolestivě prsty na jedné ruce a nemohl dál pokračovat ve hře, půjčili jsme jim našeho gološe Pumpida a do naší brány nastoupil Vojta. Stejně tak si za nás ve druhé půlce zahrál po fotbalu hladový Bojar, náš bývalý hráč, jehož domovské Břežany zatím trénují nasucho. Jen nás dneska mrzelo, že jsme neviděli navrátivšího se Adama... Pravda, ono z oken vinárny (saloonu) nebylo na umělku stejně vidět.
                      (lan)










Žádné komentáře:

Okomentovat