pátek 21. února 2020

Ludwa slavil vedoucí brankou (dopl.22.2.)

Páteční příprava pokračovala dnes na umělce v Jevišovicích. Se smíšeným týmem Jevišovice A+B jsme byli o malinko přesnější a díky tomu jsme šli taky do vedení 0:1.
Příprava: Jevišovice - Božice  2:5 (0:1). Naše branky: Ludwa, Honza Sz. 3x, Bojar.


Naši vedoucí branku dal oslavenec Ludwa, který se prodral až do vápna a svůj atak zakončil střelou mezi nohy domácího gólmana. Tak skončila i první půlka. První poločas pískal sudí z řad domácích, druhý náš sudí Petyna. Tento nekompromisní arbitr byl nejlepším článkem na hřišti v dnešním podvečeru! Domácí nejdříve po závaru vyrovnali na 1:1, ale poté zaúřadovala naše hrotová dvojice Lovec - Honza Sabič, přičemž Lovec 3x nachystal a Honza 3x přesně pálil. Domácí sice krátce na to snížili na 2:4, ale naše vítězství pojistil v závěru Bojar, který krásně zpoza vápna zavěsil pod břevno a upravil tak konečný stav zápasu na 2:5.
Naše sestava: Pumpido - Roman, Bojar, Kamil, Jura, Soukič, Michal J., Karlík (v 65´si poranil kotník), Honza Sz., Ludwa, Lovec. Průběžně střídali: Lukyn Hrob, Mára Sz. a Petyna. Ten odmítal poslouchat trenéra a nechtěl v první půli nastoupit. Nejspíš už věděl, že bude v druhé půlce pískat a soustředil se na raději výkon rozhodčího... To mu šlo bezpochyby daleko lépe! :-)

Ještě drobný doplněk: Domácí byli zjevně zaskočení nátlakovým kombinačním fotbalem našich. "Dostali jsme dobrou lekci," konstatoval po utkání jevišovický trenér.

                 Podklady Jura, zpracoval -lan-

Žádné komentáře:

Okomentovat