sobota 15. února 2020

Včera odpoledne jsem tudy jel... Dneska ráno smrťák! (dopl.+foto)

Sobotní smrťák u Hostěradic
Včera odpoledne jsem projížděl silnicí z Miroslavi do Hostěradic. Když nic nejede, dá se to tam pěkně rozpálit, ale řidič musí být obezřetný při projíždění celého úseku, zvláště členitým terénem. Taky proto je v celém úseku plná čára a na části potom po obou stranách svodidla. To asi nevzal na vědomí mladý řidič osobního auta, který touto silnicí projížděl dnes ráno.


 Po nárazu do stromu zemřel dnes ráno u Miroslavi mladý řidič. Ani oživovací pokusy hasičů, kteří byli u havárie první, ani resuscitace záchranářů mladému řidiči nepomohla. Na následky vážných poranění na místě zemřel.
Havárie se stala před osmou hodinou ranní na silnici druhé třídy číslo 400 mezi Miroslaví a Hostěradicemi. Řidič tam s autem narazil do stromu. Mezi obce Miroslav a Hostěradice vyjely též dvě hasičské jednotky. Hasiči provedli protipožární opatření, provozní kapaliny neunikly.
     „Na místo jsme vyslali vrtulník a nejbližší pozemní posádku s lékařem. V péči jsme měli jednoho pacienta, který byl v bezvědomí a nedýchal. Do našeho příjezdu ho oživovali hasiči. Bohužel mladý muž zemřel ještě před naším příjezdem,“ konstatovala mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje Hedvika Kropáčková.
      Na sociální síti  k tomu očitý svědek píše: Opravdu ošklivý pohled ráno jsem to viděl, byl tam chlap co kluka (30 let) celou dobu oživoval masáž srdce až do příjezdu hasičů ..... ale nic .... kluk jel rychle a něco se podělalo ..... a přeražený strom, respekt všem co se snažili a pomáhali než přijeli hasiči ....., upřímnou soustrast rodině.
A sakra lidi jezděte opatrně ..... .                    

                                             (lan)






Zdroj: https://znojemsky.denik.cz/nehody/nehoda-havarie-naraz-do-stromu-miroslav-smrt.html?fbclid=IwAR29V9MyBrlZ_asBgdeEO3L8grih6iVtO7ex3pGAGKn-cBdv6G3QbCQF68U

1 komentář:

  1. Byl jsem u nehody a Můžu potvrdit, opravdu ošklivý pohled... Na silnicích opatrně!!!

    OdpovědětVymazat