neděle 20. března 2011

Fotbal: Příprava s Hevlínem


Božice – Hevlín 3:7 (0:3)
K poslednímu přípravnému zápasu před jarním výkopem prvního kola jarní části okresního přeboru si naši fotbalisté pozvali na umělou trávu do Hrušovan n.Jev. nevyzpytatelný celek Hevlína.
Naši nastoupili bez čtyř hráčů základní sestavy (Jan Kudlička, Michal Tapšík, Michal Topolčan a Roman Šebela), ale i hosté z Hevlína museli experimentovat, neboť jim část kádru odjela na koncert Kabátů do Brna. A tak zatímco naši hráči pojali zápas skutečně tréninkově, kdy si hráči vyzkoušeli různé herní posty a zahráli si i noví hráči, tak abychom byli na jaře lépe připraveni na nenadálé situace (zranění, pracovní záležitosti), hosté si pozvali bývalé výborné hráče (Szajko, Nevoral) i další hosty a zápas se jim skutečně vydařil. Každé naše klopýtnutí tvrdě trestali a tak bylo skóre zápasu nakonec více hokejové než fotbalové. Když jsme snížili na 3:1, zdálo se, že se zvedneme a vrátíme se do zápasu, ale naše zaváhání Hevlínští opět ztrestali další brankou a pak již bylo o zápasu rozhodnuto. Za Božice se dvakrát trefil Jaromír Jandásek, jednu branku přidal Aleš Žák.
První mistrovský zápas okresního přeboru hrajeme již v sobotu 26.3.2011 od 15 hodin na našem hřišti proti Hostěradicím. Všichni víme, o jak důležitý zápas se jedná, tak doufejme, že naše hráče přijde povzbudit maximum fanoušků.
Božický „B“tým hraje poslední přípravu v neděli 20.3.2011 v 16 h rovněž na umělce v Hrušovanech n. Jev. s mužstvem Slatiny (u Jevišovic).
Zápas již skončil: Božice B - Slatina 5:6 (2:4). V zápase jsme stále dotahovali. Dvě naše branky dal David Hostínek, po jedné Jirka Kubíček a nestárnoucí Honza Kudlička st., jednu branku si hosté ze Slatiny dali sami.
                                                                    Ladislav Nevrkla

3 komentáře:

  1. Dobrý den, není skóre zápasu napsáno opačně? V této podobě totiž neodpovídá průběhu zápasu popsanému v textu...

    OdpovědětVymazat
  2. Dík za upozornění. Opraveno! (lan)

    OdpovědětVymazat
  3. Zápasy božických mužstev v úvodním jarním kole:
    Božice A – Hostěradice So 26.3., 15 h, Fousek M. (HR), Kolesa P., Coufal
    Jiřice - Božice B Ne 27.3., 15 h, Trochta (HR)
    (lan)

    OdpovědětVymazat