čtvrtek 10. března 2011

Rozhledny jižní Moravy 2

Posílám další rozhlednu jižní Moravy. Uhodnout místo, kde stojí, asi nebude těžké. Ale vzhledem ke skutečnosti, že byla otevřena teprve minulý rok, tak to někomu může dát práci.

   -hic-

4 komentáře:

  1. Je to rozhledna Na Podluží u Nového Poddvorova, kousek od Hodonína. Je nejmladší z rozhleden na jihu Moravy. Byla otevřena veřejnosti v dubnu 2010. Turistickou známku zatím nemá. Karel Kučera.

    OdpovědětVymazat
  2. Karle, zdravím, jako správný turista jsi to pochopitelně uhodl.Jenom dodám ,že rozhledna byla záměrně postavena ve stylu těžní věže, aby připomínala doby, kdy se těžní věže v této oblasti běžně vyskytovaly. Ještě malá připomínka, Karle, pro tebe je hádání hříčkou, protože jsi znalec,ale i na tebe si něco těžkého vymyslím, ale zatím dopřej trochu času k hádání i"méně zdatným" turistům. -hic-

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že se nic nestane, když i další, kteří se do poznávání zapojí, potvrdí nebo vyvrátí názor toho, který se ozve jako první. Nikde není psáno, že musí trefit "do černého". (lan)

    OdpovědětVymazat
  4. Já Vás také zdravím. Je pravdou, že turistika je můj velký koníček, ale u nás je tolik hezkých míst, že je stále na něco koukat, nebo o něčem diskutovat. Jsem jen rád, že jste se zapojil do těchto hádanek a že na to nejsem sám. Z Vašich článků se dá velmi dobře vytipovat další turistický cíl, za což moc děkuji. Když tak vždycky počkám, jestli někdo uhodne Vámi udanou lokalitu a pak se přidám do diskuze. Karel Kučera.

    OdpovědětVymazat