neděle 20. března 2011

Zábava: Ženu ani květinou...


Že jste dosud neslyšeli o předních zpěvačkách naší hudební scény s exoticky znějícími jmény Miriam d´Amour, Lolla de Champage nebo Scheila von Rose? Pak je škoda, že jste se na „josefskou“ sobotu 19.3.2011 nevypravili podobně jako hodně přes tři stovky návštěvníků (potažmo víceméně návštěvnic) na Netradiční oslavu MDŽ, kterou v sále kulturního domu v Božicích uspořádaly Borotické hospodyňky, o.s.
Každá žena dostala při vstupu do sálu květinu, mohla využít služeb baru manželů Kunových a bavit se u zaplněných stolů mezi sebou, na tanečním parketu za doprovodu DUA ARTEX a nakonec i „pastvou pro oči“ v podání brněnské travestie skupiny Scandal ladies a taky našeho domácího „překvapení“. Show travestie „dam“ začalo sice s mírným zpožděním, ale jejich pěvecké i taneční nasazení bylo na tradičně vysoké úrovni, ať již pěla Lucie Bílá nebo se vlnila „rocková babička“ Tina Turner. I to naše „překvapení“ se muselo vypořádat se změnami v sestavě, přesto hasičští tanečníci ze „sultánova harému“ navodili velice příjemnou atmosféru a dobrou náladu přítomných žen a dívek.
Pořadatelky z řad Borotických hospodyněk mohly být navýsost spokojeny s vysokou návštěvností i rozesmátými tvářemi návštěvníků a těší se – stejně jako Scandal ladies s novým programem – na pátek 6.5.2011 opět do sálu božického kulturního domu.
                                                            
                                                                                                   Ladislav Nevrkla




















1 komentář:

  1. Boroticke hospodyňky20. března 2011 v 21:43

    Touto cestou bychom rády poděkovaly všem,kteří se zúčastnili naší akce.Děkujeme OÚ Božice za pronájem sálu,hasičům za jejich úžasné vystoupení a panu Nevrklovi za jeho podporu.Ještě jednou děkujeme - Borotické hospodyňky

    OdpovědětVymazat