úterý 16. srpna 2011

Jak se žije u sousedů 1: Čejkovice u Znojma

I když se možná někomu zdá, že patřím ke kritikům spolupráce obcí našeho mikroregionu, opak je pravdou. Vždycky jsem patřil k těm, kteří tuto spolupráci podporovali a propagovali. To, co mi na spolupráci vadí, jsem dal najevo v několika materiálech, ale jinak jsem jednoznačně pro, abychom o svých sousedech věděli a v různých oblastech se kontaktovali a spolupracovali. Třeba ve fotbale.
Tentokrát mě zaujaly Čejkovice. Z pracovních důvodů jsem nemohl navštívit jejich nedávné slavnosti a hody, ale potěšil mě jejich web - http://www.cejkoviceuznojma.cz/ - kde jsou ke shlédnutí fotografie z výstavy a „něco navíc“. Stojí fakt za shlédnutí! Druhou zaznamenáníhodnou rubrikou je Diskuzní fórum. Mají ho tam už od roku 2007, tak jsem tam taky přispěl s dotazem týkajícím se tématu „Žítkovské bohyně“.

                                                                                                            Ladislav Nevrkla

2 komentáře:

  1. Pane Nevrkla, nebylo by lepší místo focení monitoru používat klávesu PrintScreen? Karel M.

    OdpovědětVymazat
  2. Už se stalo! Možnosti PrintScreenu mi byly doposud utajeny :-)! Člověk se pořád učí. Děs běs, kam jsme se to za 20 let dostali. Je to námět na nějakou vzpomínku o tom, jak se naše generace dostala k počítačům a jiným mediálním vymoženostem! Tak dík za radu. (lan)

    OdpovědětVymazat