pondělí 29. října 2012

Fotbalové zápasy prvního listopadového víkendu

Na stránkách OFS Znojmo jsou uvedeny rozpisy zápasů tohoto víkendu a na první pohled je patrné, že losovací "mašina" to nějak nezvládla a teď zjišťujeme, že se do časových rozpisů nevlezeme. Leda bychom hráli pod umělým osvětlením.
Naši i okresní fotbaloví funkcionáři se s tím však určitě poperou. Minimálně tak, že se poslední zápas přípravek odehraje na umělce za školou. Bude to však chtít od obou celků, aby s sebou měli dvojí obutí.
A vůbec se toto kolo pro Božice povedlo, jelikož trenér dorostu Marian Vávra bude v zápřahu od rána, kdy jede s dorostem do Hrušovan, pak doma vyfasuje kopačky a ve 14 hodin už bude jako nesporná opora našeho týmu připraven ukázat Práčákům, jaký se hraje v Božicích fotbal. Samozřejmě nejen on sám. Ale takových zodpovědných hráčů jako je on, kdybychom měli v mužstvu minimálně jedenáct, určitě bychom se nepotáceli na chvostu přeborové tabulky.
Mrzí nás dvojnásob, že si v Božicích nevážíme toho, že už čtvrtým rokem hrajeme v okresním přeboru. V tomto směru nám pořádně daly na frak nejen Jezeřany (těm to přejeme, tam je vidět jiný přístup), ale jak se ukazuje i Bohutice a Oleksovice, mužstva, která by pro nás měla být jasně hratelná. Věřím, že nám zimní pauza hodně pomůže.  Třeba i tím, že se nám povede uspořádání tradiční Štěpánské zábavy, která už je v plném proudu příprav. Na starost si ji vzal osvědčený "hodovní tým" a těšit se můžeme i na nejedno překvapení v průběhu večera. Bližší informace, ale příjdou až časem.

Rozpis:
OP: Božice - Práče „A“ NE 04.11. 14:00 Helebrant Bartoš, Procházková, delegát Krška

Dorost: Hrušovany n. J. - Božice NE 04.11. 11:00 Coufal

Žáci: Božice - Štítary NE 04.11. 12:00 Procházková

Přípravky: Božice - Hatě NE 04.11. 08:30

                  Hrádek - Šatov NE 04.11. 09:25

                  Hrádek - Hatě NE 04.11. 10:30

                  Božice - Šatov NE 04.11. 11:25

Rozhodčí nedelegován, hřiště Božice; kolize termínu se zápasem žáků
 
         Ladislav Nevrkla

1 komentář:

  1. Zápas žáků už je vyřešen: Božice - Štítary SO 03.11. 14:00

    OdpovědětVymazat