středa 14. listopadu 2012

Florbal: Božický postup do okresního kola


Po delší informační pauze je zde jedna aktuální. Prvním počinem našich mladých florbalistů v nové sezoně byla účast na okrskovém kole nově vzniklého celostátního turnaje pod ČFBu. Jedná se o turnaj 1.-5. tříd základních škol. Týmy se po celé České republice utkávají v několika vyřazovacích turnajích, až zůstane jeden nejlepší.

První takové vyřazovací kolo proběhlo i tuto středu v Tasovicích. Utkaly se zde týmy Hostěradic, Hrušovan, domácích Tasovic a Božic.
Našim klukům a dívce se podařilo ze tří zápasů jeden vyhrát a jeden remizovat. Díky tomu se naši nejmladší florbalisté umístili na druhém postupovém místě. A tak budou bojovat o další postup již tento pátek ve Znojmě, kde se potká šest nejlepších týmů z okresu.
 V utkáních dostali příležitost hlavně nejstarší z týmu, ale mladší spolužáci opět získali nové florbalové zkušenosti. Pochvalu a gratulace si tak zaslouží úplně všichni!

 Sestava: Burget T., Havlíček J., Hlušek P., Hoff M., Holečková T., Horáček R., Jandásek Š., Jedlička M., Kročil M., Povolný V., Rapčan B., Řezáč L., Zoufalý V.                                  


Na stránkách turnaje můžete nalézt profil našeho týmu a výsledky jednotlivých turnajů: http://www.mladeznickyflorbal.cz/2012cfbu
Další aktuality a novinky týkající se našeho týmu naleznete na již známé adrese:
http://pantherszaci.webnode.cz

                                                                                  Za tým Fbc Panthers Božice Miroslav Fojtík






Žádné komentáře:

Okomentovat