sobota 14. června 2014

Fotbal: Víkend jsme začali v pátek třináctého porážkou a skončili v sobotu posezením

Předehrávaný zápas dorosteneckého okresního přeboru jsme vynulovali a po porážce 0:1 jsme se s letošním ročníkem rozloučili bez bodového zisku. Vzhledem k ambicím, které dorost měl na začátku sezony jsme asi čekali o něco víc.
Dorost: Božice - Mikulovice 0:1
Někteří hráči dorazili až těsně před utkáním, šance jsme měli, ale výborný gólman hostí nepustil nic! Třeba si to někdo z dorostenců vynahradí v sobotu v dresu mužů.

Muži: Božice - Vlasatice 0:2 (0:1)
Nějak to všechno dneska bylo od začátku rozhozené a konečný výsledek - dalo by se říct - byl kompilací všech těchto nepříznivých okolností. Bez Evžena Egnera zraněného v úvodu minulého zápasu v Petrovicích a některých dalších hráčů, jsme si iluze nedělali. Úvodní čtvrthodinku jsme byli viditelně lepším týmem, ale vyložená gólovka tam nebyla. Pak se na deset minut hra vyrovnala, a když už jsme se nadechovali k dalším ztečím na vlasatickou branku přišla ve 24´ naše zpomalená reakce a vlasatický ostrostřelec Ondřej Matuška z poměrně velké vzdálenosti zaskočil i našeho gólmana Michala. Tak jsme vlastně nezaslouženě prohrávali po první čtvrtině hry 0:1.
K vyrovnání jsme měli několik příležitostí, největší asi v 29´Míša Topolčan, ale umístěnou důraznou střelu vytáhl hostující brankář na roh. Ve 40´ spálil Honza Szabó jinou dobrou šanci a diváci zbytečně prudili. Všichni jsme viděli, jak moc jsme chtěli ...
V průběhu 2. půlky přišel Broněk Horáček místo Vlasty Žilíka a Laďa nahradil Michala Švédu. Zoufale jsme se snažili vyrovnat, asi největší příležitost jsme měli v 67´, kdy se do šance dostal Zedňa a odkop domácích málem skončil vlastencem. Zápas definitivně rozhodla druhá branka v naší síti v 77´. Nešťastně jsme rozehrávali a vlasatický Robin van Persie Ondřej Matuška nabídnutou šanci dokonale zúročil. Stav 0:2 se již do konce zápasu nezměnil.
Ještěže jsme nehodili flintu žita a my diváci jsme mohli až do konce zápasu několikrát naše hráče povzbudit v pokusech o zkorigování výsledku. Hráči se však už těšili na pozápasové posezení a tak jsme se naší branky nedočkali.
Sestava: Michal Hrubý - Petr Horký, Roman Šob, Zdeněk Chrenovský - Vlasta Žilík - Martin Zedníček, Michal Topolčan, Petr Procházka, Vojta Maruštík - Honza Szabó, Michal Švéda. Střídali Broněk Horáček a Vladimír Sedláček.
Chtěl jsem ještě udělat z posledního zápasu nějakou fotku, ale jak jsem psal - v rámci různých nepříznivých okolností - jsem nechal kartu v počítači a tak jsem vyfotit mohl leda z mobilu, což stojí za ... Tak přidávám jen dvě fotky ze zahájení a jednu k tomu, jak se bavili malí diváci.
 (lan)



6 komentářů:

  1. Tan Michal Hrubý je ale kopyto!!! Hrůza.

    OdpovědětVymazat
  2. Ale :-D má nového fanouška :-D děkuji za tvůj vtipný názor :-D mohl bys to jít zkusit ,ale ty jsi asi fotbal nikdy nehrál co ? jinak by jsi věděl ,že jsme lidi a ty chyby dělají :-D příště se aspoň podepiš hrdino ať vím kdo vypouští z pusy takový prkotiny :-D díky za názor jinak zdravím Michal Hrubý

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsem viděl, co se povedlo ruskému gólmanovi na MS, tak jsou to fakt prkotiny, žádná hrůza! (lan)

    OdpovědětVymazat
  4. Stava se i golmanum kteri za to berou mraky penez. Nic si s toho Michale nedelej

    OdpovědětVymazat
  5. Dejte zpátky Vojtu Bača. Kde vlastně je on už nehraje?

    OdpovědětVymazat
  6. Hrál v Prosiměřicích za dorost krajskou soutěž.

    OdpovědětVymazat