neděle 25. ledna 2015

Fotbal: První turnajový zápas měl přípravný ráz

Nejpozitivnějším zjištěním dnešního úvodního duelu Zimního fotbalového turnaje Hrušovany n. Jev. 2015 mezi Hevlínem a Božicemi byl z naší strany fakt, že jsme  se sešli téměř všichni. Hráči i fanoušci, kteří jezdíváme ven.
Hevlín - Božice 8:1 (4:0). Naši branku dal Sláva Urban a snižoval na 4:1.
Zápas měl celkem jednoznačný průběh a měl všechny znaky přípravného utkání. Na Hevlínských bylo patrné, že jsou již v tréninkovém tempu, na nás bylo vidět, že po zimní přestávce svou přípravu na jaro teprve zahajujeme. Trenér Bronislav Juřica měl k dispozici celkem 20 hráčů, chyběl jediný Evžen Egner a do zápasu nezasáhl přítomný Jara Jandásek.
Hevlín se od úvodního hvizdu rozhodčího usadil na naší půlce a svoji převahu korunoval v 15´ vedoucí brankou - 1:0. Naše zadní řady byl pod trvalým tlakem, gólman Míša se vůbec nenudil a podruhé kapituloval až v 28´po nedorozumění našich čtyř zadáků. Byl to takový "haluzový" gól a my prohrávali 2:0. Za dalších pět minut jsme obětavým zákrokem (bohužel do vlastní sítě) zvýšili vedení Hevlína na 3:0. Přesto byly v naší hře patrné záblesky zlepšení a i my jsme se ukázali před hevlínskou brankou. Brankový příděl první půle skončil v 35´ hlavičkou z "pětky" - 4:0.
Do druhé půle jsme nastoupili s pěticí mladých hráčů. Po deseti minutách se do dobré šance dostal Sláva Urban a z levé strany přesně k pravé tyči snížil na 4:1. Poslali jsme do hry další dva hráče z lavičky a Hevlín postupně zvýšil až na 7:1 (v 60´, 65´ a 70´). Poslední gól do naší sítě byl opět čistokrevný vlastenec, ale opět šlo o obětavý zákrok našeho zadáka. Nikdo nikomu nic nevyčítal. Výsledek 8:1 určitě není k chlubení, ale bylo by zbytečné ho zveličovat. Pokud hrál Hevlín jen se svými kmenovými hráči, pak má dobré mužstvo, vyrovnané ve všech řadách. A trenéra mají ostrého jak břitvu. Náš trenér Broněk k nám však tak nějak sedí, má respekt, vizi a když je třeba, nasadí kopačky a hraje!
Příští sobotu 31.1.2015 hrajeme ve 12 hodin proti Vranovicím.

Naše sestava: Michal Hrubý - Michal Švéda, Kuba Rambousek, Zdeněk Chrenovský - Roman Šob - Michal Topolčan, David Švejdík, Jan Kudlička, Kuba Zifčák - Honza Szabó, Pavel Ležák. Střídali: Broněk Horáček, Vojta Maruštík, Petr Procházka, Sláva Urban, Petr Krupica, Kuba Šafránek, Laďa Sedláček a Dan (Do Xuan-truong). Trenér Broněk Juřica, AR: Martin Topolčan.

                                                                            (lan)





















Žádné komentáře:

Okomentovat