čtvrtek 29. ledna 2015

Kulečník: Starostův pohár má Mistr

Pájin O. dal do hry srdce ...
Na Starostův pohár neboli vítězství v základní skupině si brousí zuby letošní suverén Mistr. Vlastně už nemůže být předstižen, tudíž nezbývá, než s panem starostou dojednat možné ocenění za vítězství.
O přímý postup do čtvrtfinále se uchází další pětice hráčů, z nichž jsou na tom zatím nejlépe Jirka P. (10/4), Luděk F. (9/5), Jara J. (9/6), Honza K. (9/6) a Žapík ((8/6). Do kvalifikace asi zamíří Karel K. (7/6), Tonic (7/7), Pájin O. (7/8) a někdo ze skupinky šestibodových - Petys, Fuk nebo Laba.
Velkou neznámou je letos Vasil. Už se nám vrátil domů, ale jeho výkony zatím nejsou moc přesvědčivé a nevzbuzují velké nadšení. Má však k dobru ještě 8 zápasů a tudíž se určitě ještě o potřebné body popere. Jak už před 45 lety napsali pánové Šimek a Grossmann: "My Ukrajinci remízy něznájem!". Vasilovi fandím i věřím. Tak jako celé Ukrajině. A ovčí sýry, Vasile, byly vynikající.
V dnešním podvečerním utkání porazil po dlouhotrvajícím souboji Vasil Pájina O. a získal tak svoje druhé vítězství. Tento zápas je již patrný z druhé tabulky.
                        (lan)

Vasil přemýšlí, jak zápas vyhrát ...


... prostě vynikající ...


Žádné komentáře:

Okomentovat