neděle 11. ledna 2015

V turnaji v kulečníku se rýsují favorité

Tradiční turnaj v kulečníku v hostinci U Kudličků spěje do finále základní části a nám se před očima rýsují letošní favorité. Dosavadní výsledky trošku zkresluje nulové nebo minimální zapojení dvou účastníků.
Zatímco jeden z favoritů turnaje Vasil možná s puškou v ruce brání územní celistvost Ukrajiny proti proruským separatistům (jinak s rodinou slaví pravoslavné Vánoce v rodné Ukrajině - Podkarpatské Rusi) a do hry se zatím ještě nezapojil, Pajin H. je momentálně mimo Božice a tak sehrál jenom jeden zápas.
Ve výborné formě se dosud představil Mistr, který už má postup do dalších kol jistý, stejně jako Jiří P. a Jara. Ve zbývajících zápasech musí zlepšit hru další z favoritů Luděk. Nejlepší šestice postupuje přímo do čtvrtfinále, zatímco hráči na 7.-10. místě musí bojovat v rozstřelu o dvě postupová místa. Zatím je tam docela tlačenice - Pajin O., Tonic, Fuk, Petys, možná Laba a Ivan. Své ještě určitě řeknou Honza a Karel, kteří mají odehráno málo zápasů. Z ženských účastnic je zatím lepší Maruš, která má na svém kontě už tři vítězství!
Turnaj budu samozřejmě průběžně sledovat a za týden vám zase přinesu aktuální výsledky.

              (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat