neděle 6. prosince 2015

Fotbal: V Božicích jako v Pičíně? Ne, v Božicích jsme lepší! (akt.8.12.)

František Straka 
Díval jsem se dnes poprvé na pořad Ano, trenére (Prima Tv), v němž známý fotbalový bouřlivák František Straka navštěvuje vybrané fotbalové oddíly z nižších soutěží a snaží se zmapovat jejich fotbalový život. Tentokrát zamířil do TJ Sokol Pičín, mužstva, které postoupilo stejně jako my z trojky do okresního přeboru.


Franci Straka se nejvíc zhrozil nad katastrofální úrovní umývárny (sprch) a nad zvláštním přístupem hráčů, kteří nechodí na trénink! Ano, přišli tam čtyři, nikdo jim ani neotevřel šatnu! To by se u nás v Božicích stát nemohlo.
A taky fotbalisté z Pičína nesplnili svůj podzimní cíl: skončit v tabulce na 7. místě. Místo toho přezimují na místě jedenáctém.
To u nás v Božicích jsme si žádné hvězdné cíle nedávali, mužstvo jsme posílili o zkušeného hráče, doplnili dorostenci a nedávnými dorostenci a cílem bylo získat 15 bodů pro klidnější přezimování. Hráli jsme však zodpovědně, získali jsme bodů 22 a v tabulce nám patří velmi solidní 5. místo. Jen v tom přístupu k tréninkům jsme na tom asi podobně jako v Pičíně. Ale třeba i to se na jaře změní k lepšímu.

Tiskařský šotek nebo drobná nepozornost autora způsobily, že v dnešním Znojemsku v článku Fotbal v okrese - ohlédnutí za podzimem v přeboru (Znojemsko 8.12.2015) napsal: "S podzimními výsledky jsou jistě spokojeni v Hrádku a Břežanech. Jako nováčkům bodový zisk z první části stačí na střed tabulky s dobrými vyhlídkami na jarní odvety." Co by za to v Břežanech dali, kdyby hráli v okresním přeboru a patřilo jim po podzimu krásné 5. místo se ziskem plných 24 bodů a osmi vítězství ze 13 zápasů!

P.S. Pro fanoušky malý vzkaz: Na klubových šálách se již pracuje ...

                    (lan)

2 komentáře:

  1. Laďo, ty jsi klukům dva body upřel. Myslím, že jich mají 24. Nebo se mýlím...?

    OdpovědětVymazat
  2. Upřel, chtěl jsem to opravit, ale nějak jsem se k tomu ještě nedostal .... Nechal jsem se svést skórem 22:22, které jsem tam nakonec pro změnu nenapsal vůbec. Ale kluci ví, že jsou prostě lepší než v Pičíně a bod sem, bod tam, jak říká pan prezident, to nehraje roli!!! (lan)

    OdpovědětVymazat