sobota 31. srpna 2019

Křídlovická mateřinka vítá děti do školy

Prostranství před II. MŠ rozkvetlo a
zkrásnělo. Dětem se určitě bude líbit.
O tom, že se můžou děti každé ráno do školy těšit, nepochybuji. Cesty k tomu jsou různé. Dnes navečer jsem projížděl při cestě na naši zahradu kolem budovy II. MŠ a úplně jsem zůstal se svým ohnivým ořem v němém úžasu stát. Tak jsem byl zasažen krásně upraveným prostranstvím před školkou.


Jistě to dalo hodně práce a taky to chtělo nápad, který bude ve svém výsledku té citlivé dětské dušičce blízký. A to se myslím podařilo beze zbytku. Teď jen, aby si to vzali k srdci všichni, kteří se kolem budou pohybovat.
Zajímal jsem, kdo stojí za tímto nápadem a kdo přiložil ruku k dílu. Vedoucí učitelce paní Janě Pavlíkové pomáhala paní Monika od syna Honzy. Tak oběma dámám vysekávám poklonu a za všechna rozzářená očka dětí z křídlovické mateřské školy jim za nás, občany Božic, děkuji.

                   (lan)







2 komentáře:

  1. Pohled na tuto školku mi připomněl léta, kdy jsem ji i já navštěvovala. Je to už opravdu hodně dávno. "Potomci" by řekli, že to bylo v pravěku. Přesto na ni s láskou vzpomínám. Potěšilo mne, že se na tuto "Křídlovickou" školku nezapomíná, že se najdou lidé, kteří se o ni starají a neskutečně krásně, vkusně a hlavně ve stylu, aby se to líbilo dětem upravili prostranství před školkou Moc se jim to povedlo. Díky jim všem za tu krásu. (me)

    OdpovědětVymazat
  2. Chybí tam Sněhurka v životní velikosti :) aby to nebylo hned zničené ostatně jako vše v božicich..

    OdpovědětVymazat