čtvrtek 5. září 2019

Co je za svérázným vandalismem

Facebookový profil Koloniálu u Bernardů skrýval nejen oznámení o nové pracovní době, ale z poloviny srpna (15.8.) ještě jedno, daleko vážnější sdělení.


Uvádí se v něm: Oblepené rameno brana tak, aby dveře nešly otevřít. Vruty hroty vzhůru přilepené lepící páskou ke klice. Kusy ochranné izolepy ze dveří nového vstupu do školy nalepené na výloze.
Děkuji neznámému autorovi za jeho noční dílo upozorňující zjevně na to, že mám objekt opustit. Ano, vím, již pár týdnů činím potřební opatření. Vyprodávám a prodejnu uzavírám. To, co jsem dnes našla po příchodu, mě pouze utvrdilo, že mé rozhodnutí uvolnit prostory, je správné.
K tomu diskuzní příspěvky:
Zvonění o půl 11.v noci na zvonek a servane plakáty a pohazene po zemi.. Asi se někdo hodně nudil
Někdy člověk opravdu žasne nad nápaditostí spoluobčanů Božic 
Ještě přidám omotane sáčky na psi hovinka před obecním úřadem kolem značek.Jinak díky tomu debilovi,co to udělal za přidání práce
vymotané sáčky jsem našla i v noci na dnešek těsně před 23, když jsme se vraceli ze Šanova, ovšem měli jsme je namotané na bráně pro vjezd autem. Děkuji za další noční překvápko, co příště? Kočka na stožáru?

                         (lan)

4 komentáře:

  1. Že by konkurenční boj???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oblepená ramena,aby nešly otevřít dveře, měly všechny obchody v nákupní pasáži ( a nejen to).Akorát si nikde veřejně nestěžují.Takže asi tak...

      Vymazat
    2. Přesně..a když tam omylem jdete tak je zavřeno.. Nebo cedulka z technických důvodů..víc zavřeno než otevřeno.. Potom se nedivím že nemají žádnou tržbu.ono se tam kolikrát člověku nechce když se vzadu neustále kafíčkuje..ale každého věc.potom ať nefňukají:)

      Vymazat
    3. Když tam byla jako zástup pani M.F. Vše ok.

      Vymazat