sobota 21. září 2019

Podržel nás Pumpido. A měli jsme i štěstí

Michal určitě bude protestovat, ale rada starších se na tom dneska shodla jednomyslně. Pohotový Lovec pak zařídil naše těsné, ale zasloužené vítězství.
OP: Božice A - Hostěradice 1:0 (1:0). Vítězný gól dal ve 26' Lovec.
Více asi zítra ráno. Tak kolem 7 h budou asi nějaké fotky a pak postupně (po kafi) přibudou další informace i obrázky. No a Teď čekáme na tataráček. :-)

Tataráček byl vynikající (jako vždycky :-)!) Pozápasový rozbor ještě složitější než ten oblíbený větný v hodinách češtiny (:-)!) a tak ranní shrnutí vypadá asi takto:

Nastoupili jsme v sestavě: Pumpido (Michal) - KaKáčko (Kamil), Jura, Roman-Zdenál - Lopík, Míša, Honza M., Čudl (Honza K.) - Tom a Lovec (Evža). Na lavičce byli připraveni: Pavel, Lukyn, Soukič a náš čerstvý navrátilec Čabo (Vojta).

Pro někoho překvapivé nasazení Toma do základní sestavy se nakonec ukázalo jako geniální tah po dlouhé vynucené pauze hrajícího trenéra Jury a jak se nakonec ukázalo, stál Tom svou bojovností a důsledností na začátku rozhodující akce utkání.
Ta začala ve 26´ soubojem o míč těsně za půlkou, pokračovala Čudlovou střelou na bránu a skončila Evžovým pohotovým doklepnutím vyraženého míče. Ale co bych dlouze povídal, když jsem to celé stihl nacvakat foťákem. Tak se podívejme na tu vítěznou akci společně:











A druhou sérii fotografií z dnešního zápasu věnuji Pumpidovi. Velmi trefný diskuzní příspěvek popsal naprosto přesně, v čem byla dnešní síla a přednosti Pumpida. Tak se podívejte na můj výběr ze zápasu:















4 komentáře:

  1. Můj názor,minulý týden byl Pumpido zalezlý,asi měl pocit větší zodpověnosti,dneska byl jako vyměněný,mluvil komunikoval,zbíral balony a také podržel hru,takhle ho znám,ale jinak celý mančaft bojoval a děkuji za 3 body,borci VY to umíte,ale prodejte to,jinak Lerry neví kam jet,kde byl byla výhra :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych to takhle neviděl, do každého zápasu dávám vše jen někdy jsem nervózní protože vím, ze se očekává tě vše chytnu, bohužel to ale nejde je to i o štěstí minuly týden jsem chytal za béčko a chytl jsem 5 nájezdu 1 na 1, pětkrát mě trefili a pak v neděli ? Nic jen mě to šlo pod rukou a nad nohou a tak a tam to štěstí nebylo , mám Bozice moc rad kluky taky a dávám do toho vše! Včera nebyla žádná přímá střela nic takového byl to standardní výkon co by měl brankář odvádět každý zapas, je tu teď u Vojtik kterého mám moc rad je to správná konkurence a my dva se popereme o základ v A týmu samozřejmě je pro nás i B tým priorita tak za ten do toho dáme taky vše Olee Bozice skvěle tři body 🙂👏✌️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nebreč Michale!!!!!!

      Vymazat
    2. Nikde nevidím,že by Michal brečel,jen popsal svoje pocity a více či méně fakta,jak to bylo a jak to je. Mirek

      Vymazat