neděle 7. února 2021

V Božicích už se sype! Díky (akt.)


 Tak to má být! Obecní komunikace už jsou posypané (nebo se právě sypou) protiskluzovou směsí. Snad se všechno stihne dřív, než někdo z nás někde svou neopatrností uklouzne. Takže ještě jednou: Dejme si dneska přísný sváteční lockdown, otevřme si něco dobrého a večer tu bude co by dup! 

                                                                           (lan)




Stav chodníků silnic ve 14 h:








4 komentáře:

  1. Víte co je smutný?! Že se stejně někdo najde a je nespokojený.. Ale nemůžou být v jednu chvíli na pěti místech. (co si někteří naivně myslí) A to počasí dnes! Ani čokla bych nevyhnal :)Normální lidi opravdu dnes ani nevychází.

    OdpovědětVymazat
  2. Za nás velká pochvala a dík.Naší ulicí projeli během dopoledne a ráno posypali i chodníky.Určitě to nebylo jednoduché ikdyž nato mají techniku a zvláš pro pána co sypal chodník,když musel chodit a ještě tlačit sypač.Takže díky.

    OdpovědětVymazat
  3. V tom počasí to jednoduchý vůbec neměli. Sedět nebo jít za sypačem. v té zimě. Snad je posypáno všude,ať se nenajdou nespokojenci. U nás taky posypáno. Dneškem to asi nekončí. Zítra budou muset asi opět. Ale věřím, že každý aspoň před vlastním barákem pomůže a posype:)

    OdpovědětVymazat
  4. Někteří lidi taky člověk nepochopí.. Kolik dní se o ledové nadilce mluvilo. Výstrahy byly. I když si člověk nepomyslel že to bude až takhle. Jedinci nedokáži pomoct a ještě hudrují. čekají na to až se obec postará, ale ono nejde opravdu být všude na každé cestičce . A co si budem povídat chlapi co sypou jsou taky jenom lidi. Někdo je chválí ostatní nespokojení, jak to někdo píše víš.za nás děkujeme.

    OdpovědětVymazat