sobota 24. července 2021

Program Okresního poháru 2021 OFS Znojmo

 


V neděli začíná zápasem Božice - Dobřínsko letošní ročník Okresního poháru OFS Znojmo. Hrajeme ve skupině A a postupně se ještě střetneme s Příměticemi B (taky doma) a Olbramovicemi (jedeme do Olbramek).


   Z každé skupiny (6 skupin) postupuje pouze vítěz, které do čtvrtfinále doprovodí dva nejlepší týmy z druhých míst.

A pouze na okraj: Vítězem loňského ročníku se stal tým TJ Sokol Přímětice B!!! Máme tedy už ve skupině jednoho z favoritů.

O loňskému finále psal Znojemský deník:

Před rokem přišli zástupci OFS Znojmo s myšlenkou obnovení okresního poháru ve fotbale. Podzimní vyvrcholení posunuly známé okolnosti až na letošní jaro. Ze dvaatřiceti mužstev nakonec vzešel vítěz předposlední červnovou neděli. První místo uzmula skvadra Přímětic, jež porazila Višňové 4:0.

Pro mnohé bylo finále poháru po dlouhé době zápasem, kde o něco šlo. Před zaplněným hledištěm na stadionu v Horním parku ve Znojmě dominovali Přímětičtí. „Kluci se nabudili a v horkém počasí odvedli dobrou práci,“ těšilo kouče Přímětic Ivo Balon. 

Jeho svěřenci brali účast v poháru jako přípravu. „Zlomilo se to po výhře v Dobšicích, s přibývajícími vítězstvími jsme se chystali, že bychom to mohli vyhrát,“ dodal Balon.

Nejlepší hráč soupeře, Jakub Adámek z Višňového, působil po utkání rozpolceně.

„Jsem zklamaný z prohry. Celý tým hodně makal a zasloužili bychom si alespoň jeden gól. Na druhou stranu jsem rád, že jsme se dostali až do finále. Diváci, kteří s námi přijeli autobusem, krásně fandili. Po dlouhé době to byla nádhera,“ líčil Adámek.

U příležitosti finále poháru představitelé OFS Znojmo předali pamětní plakety prvním čtyřem týmům, mimo Přímětic a Višnového, ještě fotbalistům Dobšic a Suchohrdel. Nakonec poblahopřáli k osmdesátým narozeninám bývalému předsedovi OFS Zdeňku Leitnerovi.

Zdroj: https://znojemsky.denik.cz/fotbal-okres/finale-poharu-ovladli-primeticti-po-dlouhe-dobe-jim-o-neco-slo-20210621.html?fbclid=IwAR3GWxVI-mKF06UjP9x4W1f47aWstCnTNkoZud_nWT2fYs5wGC4zqzkf7_k

                                               (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat