neděle 25. července 2021

První pohárový zápas s přehledem


 První pohárový zápas jsme i v oslabení zvládli s přehledem. Ambiciózního soupeře z Dobřínska jsme vyprovodili zcela jasně. Víc napíšu asi až zítra, protože se na nás hrne bouřka.

Božice- Dobřínsko 6:0 (2:0)


Na FB jsem k tomu napsal:

První pohárový zápas jsme zvládli s přehledem. Dobřínsko odjelo domů s půl tuctem! Božice- Dobřínsko 6:0 (2:0). 3x se trefil Žanek (jedna z pen.),1x Honza Bartl a Honza Kudlička a jednu si hosté dali vlastní po rohu Honzy K. Připsaná byla Honzovi Kudličkovi.

Nastoupili jsme v sestavě: Pumpido - Peťa Krátký, KaKáčko, Bojar - Roman Šob - Soukič, Honza Kudlička, Richard Nevoral, Honza Szabó - Žanek, Honza Bartl. Do hry postupně zasáhla celá lavička: Peťa Procházka, Lukyn Hrobár, Dalibor Tomášek a Rosťa Procházka (přišel z IE Znojmo).

Z různých důvodů chyběli: Žap, Pája Michalovič, Zdenál a na celý podzim pro zranění vyřazený Karlík. Nehráli ani zraněný Lovec a Michal Jareš, který přestoupil do Litovle.

Fotbalově hezkých bylo prvních 20 minut. Krásnou úvodní branku dal po nezištné přihrávce Žanka Honza Bártl. Hosté zachraňovali svou svatyni rukou obránce a penaltovým "kulečníkem" nás do dvoubrankového vedení poslal Žanek. Video této branky mám na svém facebooku.

Hra se pak proměňovala podle toho, jaká naše sestava se zrovna nacházela na hřišti a my jsme v čase navyšovali i skóre. Hosté měli za celý zápas pouze jednu jedinou vážnější příležitost ke vstřelení branky a v závěrečné třetině zápasu to vypadalo, že dnešní souboj s námi odpískali.

Tradiční pohárový penaltový rozstřel však vyzněl pro hosty 4:5. Za nás byli úspěšní: KaKa, Soukič, Szabič a Pumpido.


Další pohárové zápasy hrajeme v pátek 30.7. v 18 h doma proti Příměticím B a v neděli 1.8. pojedeme do Olbramovic (v 17 h).

(lan)









Žádné komentáře:

Okomentovat