úterý 24. září 2013

Volby se blíží. Piráti nabízejí i v Božicích možnost přivýdělku

Předčasné parlamentní volby se blíží a tak finišují i přípravy na ně. V Božicích bude mít volební komise minimálně 6 členů a volební okrsek zde bude jeden se sídlem v kulturním domě, Božice 380.
Se zajímavou nabídkou přichází Česká pirátská strana (a můžou s takovou nabídkou přijít i ostatní kandidující strany). Piráti nabízejí možnost přihlásit se za člena volební komise nominovaného Českou pirátskou stranou v libovolné obci v celém Česku. Samozřejmě, že každá strana může nominovat v daném volebním okrsku pouze jednoho člena volební komise, takže kdo by chtěl za Piráty tuto aktivitu vykonávat v Božicích, musí se co nejrychleji přihlásit na kontaktní mobil či mail (viz připojené foto).
Vím, že Piráti (všichni uhranutí počítači), mají své příznivce i v Božicích. Já sám mám k Pirátům na jižní Moravě docela osobní vztah, jelikož trojkou na kandidátce je můj bývalý žák Tomáš Vymazal z Moutnic. A Tom si určitě taky vzpomene na naše diskuze týkající se noťasů ve školách (strašně nerad si psal poznámky, chtěl mít s sebou ve výuce notebook, ten mu byl blízký už tenkrát!). Na 16. místě jihomoravské kandidátky pak vidím známého aktivistu ze Znojma jménem Lukáš Dubec.
Kdo nemá jasno, koho bude volit, může zvážit podporu právě této "mladé" strany.

       Ladislav Nevrkla

Žádné komentáře:

Okomentovat