sobota 27. září 2014

Malá slavnost na novém workoutovém hřišti v Božicích (dopl. a akt.)

Vedení obce i diváci ocenili "Náčelníkovu"
sestavu úsměvem a potleskem ...
V malou slavnost se v pátek 26.9.2014 od 17 hodin proměnilo prostranství kolem nového workoutového hřiště v Božicích. Po úvodním slově starosty obce Karla Haly už bylo živo především na posilovacích prvcích.
Pan starosta poděkoval místostarostovi Jirkovi za nápad, firmě Kovo Horák a zaměstnancům obce za postavení a úpravu terénu, připomněl, že vše je certifikováno, je vydán provozní řád a každý, kdo chce posilovat, má možnost. Dneska bylo velmi vítané i to, že byly otevřené toalety u tělocvičny ve škole. V běžném provozu to však zůstává jedním z bodů k celkovému řešení.
Vlastní program na dnešní workoutové exhibici zajistily spřátelené týmy z Brna, Znojma i okolí a zapojit se mohli i návštěvníci. Když už jsem mířil k domovu, jelikož našeho malého vnuka Bena to zase tak moc nebralo, zahlédl jsem červenou bundu "Náčelníka"  - a ejhle. Postavil se k jednomu cvičebnímu prvku a vysekl sestavu jak víno! Takže nebojme se a správně po sokolsku: tužme se!!!

K příspěvku mi poslal odkaz na velké množství fotek z této akce pan František Šimík z Tasovic. Jeho fotky najdete na http://sifra.rajce.idnes.cz/ a přikládám na konec mé fotogalerie ukázku z jeho dílny.

                                                                           Ladislav Nevrkla








































1 komentář: