neděle 4. října 2015

Fotbal: Vítr Práčím v Hevlíně nesvědčil

Momentka mobilem ...
Včera jsme měli dilema: Buď zajedeme na zápas našeho dorostu do Jaroslavic, nebo se pojedeme podívat na utkání OP do Hevlína. Našim dorostencům se omlouvám, ale vyrazili jsme - byť s malým zpožděním - do Hevlína.
Přijeli jsme v 16. minutě a na ukazateli skóre více než velmi slušně zaplněného hevlínského sportovního stánku už svítil nečekaný stav 2:1! Tak jsme neviděli první gól, který letos Hevlín obdržel z kopačky Romana Kosece!
Práčím však to nebylo nic platné. To, co jsme v jejich podání viděli od 16´ my, bylo pro nás velkým zklamáním a rozčarováním. A muselo to být rozčarování i pro všechny, kteří se do Hevlína přijeli na zápas dvou vedoucích týmů okresu podívat z širokého okolí. Jen nás z Božic bylo několik aut!
Zápas dvou papírově vyrovnaných soupeřů velmi ovlivnil silný vítr. Zatímco domácí hrají po zemi, hosté praktikují styl nakopávaných míčů. Ve větru tak byli hráči Práčí naprosto bezmocní. Navíc pomalá středová řada Práčí vůbec nestačila na kvalitní zálohu Hevlína, kde hraje prim kapitán týmu Patrik Pechal. A oba kvalitní rychlé útočníky Stanislava Pechala a Miroslava Štykse můžou ostatní jenom závidět. Stačí se podívat, kdo dával branky a je jasno. Čtyři branky Stanislava Pechala byla výstavní. O vyšší vítězství se domácí připravili neproměněnou penaltou za sražení Miroslava Štykse Patrikem Kosecem (viděl ČK), kterou poslal vedle sám faulovaný! Jenže to bylo už za stavu 6:1 a domácí zápas v naprosté pohodě dohráli. Jejich náskok v tabulce se tak zvýšil na čtyři body před Hostimí a Práčemi (po 18 bodech).
Hevlínští fanoušci byli spokojeni, Hevlínští Ultras povzbuzovali v normě, výborná byla klobása, kterou jsme si taky dali, a výborný byl sudí A. Richter. To je prostě pan rozhodčí!





Tak a jdeme se připravovat na náš nedělní duel s Mikulovicemi!

                   (lan)

Naši dorostenci si včera v Jaroslavicích taky zastříleli a vyhráli 5:1. A to jsme v poločase prohrávali 1:0. O naše vítězství se zasloužili: 2x Tomáš Tóth, Patrik Ležák, Petr Kašpírek a Radek Šob (Messi). Radkovi se omlouvám, nějak jsem přehlédl křestní jméno v zápisu o utkání.

1 komentář:

  1. Několik zajímavých fotbalových výsledků: v OP Hostim porazila IE Znojmo B 4:1 třemi góly Jiřího Plíška. Olbramovice už se střelcem Loskotem na střídačce smetly v III.B Čejkovice 14:1. 6 branek dal Marek Světlík, dvě přidal Loskot. Uspěly i Vlasatice - třemi brankami Ondřeje Matušky porazily Oleksovice 5:0 a vedou tabulku bez ztráty bodu. (lan)

    OdpovědětVymazat