pátek 9. října 2015

Kruhový objezd dostal zelenou. Stavba bude zahájena po nabytí právní moci.

To, o čem v Božicích již několik let mluvíme, a téma, které před několika lety otevřela současná radniční koalice Společné Božice a Volba pro Božice, se pomalu ale jistě stává skutečností. Právě dnes bylo zveřejněno na úřední desce obce "Stavební povolení pro stavbu okružní křižovatka a most".


Zatím myslím stačí základní informace, podrobnější i s podmínkami si přečtěte na úřední desce obce. Určitě bude dostatek prostoru k tomu, aby byla široká veřejnost se stavbou podrobněji seznámena v následujícím období.
Podstatné je to, že stavba může být zahájena po nabytí právní moci a stavební povolení má až do 31.12.2019. Za čtyři roky to určitě zvládneme.

Součástí nového kruhového objezdu bude i nová autobusová zastávka na prostranství před učitelskou bytovkou a nový most v údolí Lásky, kde dojde k rozšíření toho stávajícího směrem ke Kroutilovým a bude zde vybudován chodník směrem k nádraží. Detaily celé stavby nechám na odbornících. Určitě je to dobré téma pro příští zasedání obecního zastupitelstva.

            (lan)

Z veřejné vyhlášky pár úryvků:



Žádné komentáře:

Okomentovat