pátek 27. listopadu 2015

Fotbal: Aktuálně z OFS Znojmo i z Božic

Podzimní část okresního fotbalu spěje ke svému konci. Několik zajímavostí jsem vybral z jednání komisí (STK, DK a KR) a výkonného výboru.

Jeden z našich soupeřů v IM SPORT Okresním přeboru změnil svůj název. Jedná se o tým FK Znojmo B, z.s. (zapsaný spolek), který se dosud jmenoval FK IE Znojmo B. Takže už to pro nás nebude "Ajka", ale jenom Oblekovice.
Na svou funkci předsedy STK rezignoval Vladan Vodák, rozhodčí Jan Vařacha se vrací k řízení krajských soutěží a doporučeni do krajských soutěží byli rozhodčí Aleš Richter a Dominika Kacká. Schválen byl i návrh termínové listiny pro jaro 2016.

Významná změna čeká i na všechny oddíly. Pro všechny oddíly zakoupí OFS reflexní vesty "hlavní pořadatel". Všechny oddíly jsou vyzvány, aby si důkladně přečetly a prostudovaly nový Přestupní řád a aby své náměty a připomínky zasílaly na OFS Znojmo prostřednictvím sekretáře oddílu, což je v případě TJ Sokol Božice Mgr. Pavel Nevrkla.

A co nyní čeká božické fotbalisty po náročné podzimní sezoně? Určitě fotbálek na umělce a hlavně se připravují na pořádání Štěpánské zábavy o vánočních svátcích. Hraje skupina DREAMS a potkat se tam měli všichni, kteří mají rádi božický fotbal i dobrou zábavu.

       (lan)


Žádné komentáře:

Okomentovat