neděle 22. listopadu 2015

Fotbal: Podzimním Božicím svědčila vyrovnanost


Celková vyrovnanost ve všech parametrech, to byla na podzim hlavní deviza i hlavní poznávací znamení fotbalových Božic, staronového účastníka IM SPORT Okresního přeboru Znojemska. Svědčí o tom nejen výsledky, předvedená hra, střelci branek, ale celkový týmový duch mužstva, který z Božic vyzařoval.



Svědčilo o tom i společné závěrečné posezení v Hostinci u Kudličků v sobotu 21.11.2015 v podvečer, večer a dále... Výborná kamarádská atmosféra byla patrná u nabitého stolu hráčů a jejich doprovodu i mezi příznivci a funkcionáři oddílu. Věřím, že tak jak se s podzimní částí soutěže loučíme, tak se budeme od zimních měsíců v přípravě a od jara v soutěži opět potkávat.
Jako doplnění připojuji základní číselné údaje o učinkování Božic v ukončené části soutěže:

Celkové pořadí v tabulce:
5. Božice 13  8 0 5  22:22  24
Doma:
6. Božice   7  5 0 2  13:11  15
Venku:
4. Božice   6  3 0 3    9:11  9

I z tabulky je patrné, že jsme vždycky hráli na vítězství, díky čemuž jsme sbírali cenné body. Mrzí nás obě domácí porážky. Tu s Hevlínem už ani nechci komentovat, bohužel i to se v soutěžích stává, ta s Hostěradicemi se řadí do kategorie nečekaných, překvapivých. I to se stává. Důležité bylo, že nás tento zápas nerozhodil a dál jsme hráli svoji hru a bojovali. Vlastně jsme poté prohráli pouze na hřištích "B"týmů Znojma a Krumlova (obě porážky byly těsné 2:1) a šňůru vítězství jsme pak završili až nečekaně hladkým vítězstvím v posledním utkání v Hrádku, na hřišti druhého nováčka soutěže.

Střelci branek:
4 - Pavel Ležák
3 - Michal Topolčan
2 - Jakub Rambousek, Roman Šob, Evžen Egner, Jan Kudlička, Jan Szabó
1 - David Švejdík, Jaromír Jandásek, Bronislav Juřica, Zdeněk Chrenovský, Karel Vávra

                           (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat