středa 18. listopadu 2015

Pozvánka: Noc venku ve Znojmě

Známe je všichni, i když často děláme, že je nevidíme. Lidi bez domova. Nepátráme, proč a neptáme se, jak. Nabízenou pomocnou ruku často odmítnou, jelikož chtějí žít po svém. Život společnosti však má svá pravidla a do nich se musí vejít každý. I lidé bez domova.


Na řadě míst v celém Česku se ve čtvrtek večer a v noci koná NOC VENKU. Podruhé se do této akce zapojuje i naše okresní město Znojmo. Připravený program je zajímavý i pro ty, kterým momentálně bezdomovectví nehrozí a v bloku večera, kterým provází i v Božicích dobře známý moderátor Milan Jonáš, si určitě něco pro sebe zajímavého vyberete. Zapojeno je mnoho institucí a podpoří ho mnoho dalších občanů, spolků, firem i úřadů.
Vstupným jsou trvanlivé potraviny v minimální hodnotě 50 Kč. Zkuste nad tím zapřemýšlet a ve čtvrtek 19.11.2015 v době od 18 do 23 hodin se zastavit na Mikulášském náměstí ve Znojmě u kaple sv. Václava. Svou účastí podpoříte dobrou myšlenku organizátorů a podpoříte i své spoluobčany, kteří jsou v krizi a ocitli se v obtížné životní situaci.

P.S. Ti nejodvážnější mohou venku přespat. Pod sebe i na sebe si dají to, co si přinesou s sebou.
          (lan)


 

Žádné komentáře:

Okomentovat