pondělí 18. dubna 2016

Fotbal: Žáci i dorost podarovali všemi body naše hosty

Ani v sobotním utkání dorostu, ani v nedělním předzápasu mladších žáků jsme si body doma nenechali. Naopak jsme je nabídli hostům. Host do domu, Bůh do domu!


Dorost: Božice - FK Znojmo B 1:2 (1:2). Naši branku dal Patrik Ležák.
Hosté už vedli 0:2, ale gólem do šatny oživil naše naděje Patrik Ležák. V 68´ byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující hráč Václav Raška, střelec úvodní branky zápasu. Šrámů jsme si odnesli několik, nejvíc asi kapitán Roman Šob, který díky tomu nedohrál nedělní zápas mužů v OP.
Sestava Božic: Bártík Martin - Tóth Petr, Tóth Tomáš, Šob Radek, Ležák Patrik, Šotkovský Robin, Řihák Petr, Kreuzwieser Jan, Kašpírek Petr, Vávra Karel, Šob Roman (K), Havlíček Petr (střídal Kuliho). Vedoucí Vladimír Sedláček.


Ml. žáci: Božice - Hevlín 4:8 (2:2). Náš hattrick dal Roman Beníček, jednu branku přidal Martin Dokoupil. 
Díky Romanovi jsme vedli 1:0, pak to hosté během dvou minut otočili na 1:2. Ještě do poločasu Roman vyrovnal na 2:2. Hned na začátku druhé půle nás poslal znovu do vedení Martin, ale závěr zápasu patřil hostům, jejichž poslední gól nám dal syn našeho trenéra mužů Bronislav Juřica.
              (lan)

1 komentář:

  1. Řízení STK o Protestu: Utkání OP Dorostu Božice – FK Znojmo B protestu bylo vyhověno doporučením DK. Rozhodnutí STK na Úřední desce č. SR2016049806, SR2016050135 a č.SR2016050110 (Zprávy STK Znojmo)

    OdpovědětVymazat